Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Uppgifter: Rooney Mara och Joaquin Phoenix väntar barn

19 maj, 2020 
AvNina Nyström
Rooney Mara Joaquin Phoenix
Oscarsvinnande Joker-skådisen Joaquin Phoenix väntar barn med flickvännen, skådelspelerskan Rooney Mara, rapporterar Page Six.
Annons
Kvinnorna som tjänar mest i HollywoodBrand logo
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood

Skådespelarkollegorna Joaquin Phoenix, 45 och Rooney Mara, 35 har varit ett par sedan 2016 och enligt en säker källa väntar de nu alltså sitt första barn tillsammans. Rooney Mara ska vara i ungefär sjätte månaden, och i sådana fall väntas barnet i slutet av sommaren.

Har inte bekräftat graviditeten själva

Paret har inte själva bekräftat graviditeten och har liksom de flesta andra inte synts ute så mycket de senaste månaderna på grund av coronapandemin. Därför har man kunnat hålla graviditeten hemlig så pass länge och det finns heller inga riktigt bra bilder som avslöjar någon mage.

Så träffades Rooney Mara och Joaquin Phoenix

Rooney Mara och Joaquin Phoenix lärde känna varandra 2012 under inspelningen av filmen Her, där Phoenix spelar en man som blir förälskad i ett operativsystem, förmänskligat genom en kvinnoröst. Rooney Mara spelar hans exfru. Det tog dock ett bra tag innan paret började dejta. I en intervju med Vanity Fair i höstas berättade Joaquin Phoenix att han i början av deras bekantskap var övertygad om att Rooney Mara ”föraktade” honom. Till slut insåg han att det nog istället var så att hon var intresserad av honom men var för blyg för att säga det.

Annons

Förlovade sig 2019

Fyra år senare, under inspelningen av filmen Maria Magdalena, där Phoenix spelade Jesus och Rooney Maria Magdalena, återförenades de två i filmsammanhang igen och började dejta officiellt. Våren 2017 gjorde de sitt första offentliga framträdande ihop som par, på filmfestivalen i Cannes och sommaren 2019 förlovade de sig.

Och nu verkar alltså Jesus åter ha gjort Maria gravid.

Paret bor tillsammans i Hollywood Hills. Ingen av dem har varit gifta eller har några barn sedan tidigare.

Foto: TT

Källa: Page Six

LÄS MER:

 

Annons