Skådespelerskan Sophie Turner, känd från tv-serien Games of Thrones, och popstjärnan Joe Jonas, känd från pojkbandet Jonas Brothers, gifte sig i förra året i maj i Las Vegas. Paret överraskade alla genom att gifta sig i smyg i staden, bara två timmar efter det att de gått på Billboard Music Awards 2019.

I ett klassiskt Vegas-kapell, närmare bestämt Chapel L’Amour inuti A Little White Wedding Chapel, vigdes de av en Elvis Presley-imitatör. Sophie bar en silkestopp med vita byxor och en vit, lång slöja och Joe en grå kostym. Ceremonin ackompanjerades av countrydon Dan + Shay, som uppträdde med låten Speechless.

Bytte godisringar med varandra

Efter att ha avgett sina löften bytte paret ringar, dock inte vilka ringar som helst utan godisringar. Efter vigseln poserade de framför en rosa Cadillac som stod framför det kända drive through-kapellet, som tidigare bland annat vigt kändisar som Bruce Willis och Demi Moore, Frank Sinatra och Mia Farrow och Britney Spears och barndomsvännen Jason Allen Alexander.

En månad efteråt gifte sig paret dessutom en andra gång i Sarrians, Frankrike. Den mer officiella ceremonin ägde då rum på ett slott framför gäster som Diplo, Maise Williams, Nick Jonas och Alexandra Shipp.

Sophie Turner och Joe Jonas.

Sophie Turner och Joe Jonas.

Sophie Turner uppges vara gravid

Nu verkar paret ha tagit ännu ett steg i sitt äktenskap! Flera amerikanska medier skriver nämligen att Sophie Turner är gravid, även om paret inte själva har bekräftat uppgifterna ännu. Sedan nyheten släpptes har paret hållit en låg profil, men syntes tillsammans i dagarna i Zürich, Schweiz, enligt Us Weekly. Dock var Turner klädd i en bylsig skinnjacka vid tillfället så någon mage skymtade inte.

– Paret håller saker väldigt hemliga men deras vänner och familj är mycket glada för dem. Sophie har definitivt valt kläder att bära på och utanför röda mattan på grund av graviditeten, säger en källa till Justjared.com.

Sophie Turner och Joe Jonas började träffa varandra i november 2016 efter att Joe skrivit till henne i ett privat meddelande på Instagram. I oktober 2017 kom nyheten om att de hade förlovat sig.

På alla hjärtans dag, lade Joe Jonas upp denna hyllning till sin fru på Instagram.

Foto: TT

Läs mer:

SAG Awards 2020 – se stjärnorna på röda mattan

Emmy Awards 2019 – här är stjärnorna på röda mattan