Vårens sista Upplev Femina-event hölls torsdagen 30 mars på Kajskjul 8 i Göteborg – en härlig läsarkväll med mingel, inspirerande föreläsningar, god mat och dryck, shopping med förmånliga erbjudanden och välfyllda goodiebags till alla gäster.

Feminas chefredaktör Ulrika Norberg hälsade de drygt 300 Femina-läsarna välkomna, samt presenterade kvällens tre föreläsare: modechefen Sarah Thörnqvist, designern Bea Szenfeld samt inredaren och programledaren Ernst Kirchsteiger.

Läs även Så var Upplev Femina i Helsingborg – stort bildspel!

Sarah Thörnqvist berättade om vårens modetrender, gav sina bästa stylingtips och visade hur man klär sig för att framhäva snarare än att dölja. Bea Szenfeld beskrev på ett inspirerande och underhållande sätt om hur hon valde bort kommersiellt mode för att istället fokusera på sin passion: att skapa modekreationer av papper!

Efter en bensträckare med kaffe och en läcker godsak avslutades inspirationsföreläsningarna med Ernst Kirchsteiger, som berättade om sin uppväxt, sin tidiga karriär och hur han av en ren slump hamnade i rampljuset – något som tog hans karriär en helt ny riktning.

Ett stort tack till alla härliga gäster som trotsade regn och rusk för att tillbringa en helkväll med oss i Göteborg – och till våra sponsorer Synsam, Edblad, Kronans Apotek, Clarins och Stenströms.

Se de bästa bilderna från kvällen i bildspelet nedan och scrolla ner för en video från kvällen:

Fotograf: Dino Soldin

Videofotograf: Conny Fridh

Mest läst