Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Vännen avslöjar sanningen om Helena och Zlatans relation

17 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografPONTUS LUNDAHL / TT
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit tillsammans i snart 20 år, och verkar vara mer stabila än någonsin.
Nu ger parets vän Maxwell Cabelino Andrade en unik inblick i parets relation, när han berättar om hur Zlatan och Helena.
– Hon har hjälpt Ibra otroligt mycket, säger Maxwell till franska L'Equipe.
Annons
Helena Seger - från chef till fotbollsfruBrand logo
Helena Seger - från chef till fotbollsfru

Helena Seger, 50, och Zlatan Ibrahimovic, 39, har varit tillsammans i 18 år, och har hunnit få två barn tillsammans som nu har vuxit upp och bli tonåringar.

Medan Zlatan är en av världens absolut kändaste fotbollsspelare, och ständigt ligger bakom rubriker och löpsedlar världen över, så håller Helena Seger väldigt låg profil och är mycket hemlighetsfull. Förutom att paret har varit tillsammans så länge och har barn ihop så vet man inte mer om relationen än det Zlatan har berättat själv.

– Utan henne kunde jag ha varit en skamfläck. Vi har varit lyckliga i många år, och fortsätter vara det. Jag skulle aldrig riskera att göra något som kunde äventyra vårt liv tillsammans, har Zlatan tidigare sagt.

Zlatans nära vän om Helena Seger

Nu ger Zlatans nära vän, fotbollsspelaren Maxwell Cabelino Andrade, sin bild av Helenas och Zlatans relation. Maxwell och Zlatan har spelat tillsammans i flera lag, bland annat Barcelona och Inter, och i en intervju med franska tidningen L'Equipe höjer han Helena Seger till skyarna och menar att hon är en ovanlig fotbollsfru, som har hjälpt och stöttat Zlatan så mycket.

Annons

– Jag måste nämna Helena. I fotbollsvärlden kan en kvinna få dig att ... ja, gå ner dig. Men med Helena var det helt tvärtom. Hon har hjälpt Ibra otroligt mycket, säger Maxwell till den franska tidningen.

Han fortsätter och berättar att Seger och Ibrahimovic har en väldigt tajt relation där de anammat varandras intressen.

– Helena är mycket intelligent, de står varandra oerhört nära. Helena är mycket omtänksam mot Zlatan. Hon är ett viktigt stöd som fått honom att bli intresserad av det hon gillar, konst och mode. En man letar alltid efter en kvinna med hennes kvaliteter, säger Maxwell Cabelino Andrade till tidningen.

Källa: Svensk Dam.

Annons