Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Vännens oro för Megan Markle: "Vet inte om hon kommer stå ut"

26 feb, 2020 
AvFemina
meghan
Meghan Markle är en av världens mest påpassade kvinnor. Nu börjar vännerna bli oroliga för henne.
Annons

Den 31 mars stänger hertigparet ner sitt kontor i Buckingham Palace. Prins Harry och Meghan Markle kommer då att återvända till Storbritannien för sina sista kungliga uppdrag någonsin.

Oron för Meghan Markle

Och för Meghan kunde det nya livet inte komma snabbt nog. Det menar hennes vän Sandra Echeverria, en skådespelerska som inför släppet av nya filmen Las Pildoras de mi Novio delade med sig av lite insyn i Meghans personlighet.

Enligt den mexikanska skådespelerskan har Meghan saknat sina vanliga rutiner och att ha ett lugnt liv med simpla nöjen.

– Hon är en väldigt enkel tjej. Hon älskar att gå promenader, yoga, shoppa, saker man gör i ett normalt liv, så när jag såg att hon gift sig med Harry tänkte jag: ”Jag vet inte om hon kommer att stå ut”, hon kommer att sakna sitt vanliga liv, att kunna gå ut på gatan och köpa tomater, hon odlade också egen frukt och grönsaker i sin trädgård, säger Sandra enligt sajten Hola. 

Annons

”Hon var ensam”

När Sandra och Meghan lärde känna varandra var båda två kämpande skådespelarlöften. De satt och drömde tillsammans om att en dag få magiska Hollywood-karriärer.

– Vi var två vänner som var riktigt frustrerade, för den här världen med provspelningar var väldigt tuff, och vi sa: ”En dag kommer det att hända”. Hon var också ensam som jag, för hennes pappa bodde långt bort och hennes mamma var väldigt upptagen, säger Sandra.

Meghan och Harry är numera baserade helt i Kanada. Tidningen Daily Express har tidigare rapporterat att man i det brittiska kungahuset tror att Meghan kommer att hålla sig borta från gott.

Annons