Skådespelarna från Vänner håller i en ram, Rachel och Ross pussas
Slå på ljud

I början av året avslöjade skådespelerskan Jennifer Aniston att det blir en återförening med stjärnorna från tv-serien Vänner.  ”Det händer…”, skrev hon på Instagram under en bild på hela gänget ihop.

Det blir ett specialavsnitt där skådespelarna samlas och pratar om tv-serien. Just nu har inspelningarna skjutits upp på grund av corona, men både skådespelarna och produktionsbolaget har lovat att avsnittet kommer så fort pandemin är över.

Romansrykten kring skådespelarna från Vänner 

Efter avslöjandet om återföreningen har gamla rykten om skådespelarna tagit fart igen. Ett rykte säger att Matthew Perry, som spelar Chandler, alltid ska ha varit kär i sin motspelerska Courteney Cox som gör rollen som Monica.

Många fans hoppas också att Jennifer Aniston och David Schwimmer ska bli ett par i verkligheten, precis som deras rollkaraktärer Rachel och Ross. Men vilka av Vänner-stjärnorna är egentligen singlar? Finns det chans till romans nu när återföreningen ska spelas in? Här är allt du vill veta om skådisarnas kärleksliv – utanför Vänner.

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow ler

Lisa Kudrow spelade Phoebe.

Lisa Kudrow har valt att hålla sitt kärleksliv väldigt privat och pratar ytterst sällan om det. Det vi vet är att hon redan under inspelningarna av Vänner var gift med Michael Stern. Han jobbar med marknadsföring och tillsammans har de sonen Julian Murray Stern som i dag är 21 år gammal.

Lisa Kudrow och Michael Stern ler

Lisa Kudrow med maken Michael Stern.

I år firar paret 25 år som gifta och de har stått stadigt genom alla år. De kallas ofta för ett av Hollywoods mest stabila par.

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc ler i blommig skjorta och kostym

Matt LeBlanc spelade Joey.

2003 gifte sig Matt LeBlanc med den brittiska modellen Melissa McKnight som då hade varit hans flickvän i flera år. De fick en dotter ihop 2004, men bara året efter skakades äktenskapet om rejält. Efter att ha varit i närgången kontakt med en strippa fick Matt LeBland offentligt be sin fru om ursäkt. Bara månader efter skandalen ansökte paret om skilsmässa.

matt leblanc i solglasögon och melissa mcknight i röd klänning och uppstat hår

Matt LeBlanc och Melissa McKnight var gifta i tre år.

Sedan 2016 är Matt LeBlanc tillsammans med Top Gear-producenten Aurora Mulligan.

matt leblanc och Aurora Mulligan i svart på röda mattan

Matt LeBlanc och Aurora Mulligan tillsammans på röda mattan.

David Schwimmer

David Schwimmer i svart kostym och slips

David Schwimmer spelade Ross.

David Schwimmer gifte sig med konstnären Zoe Buckman 2010. Tillsammans har de 8-åriga dottern Cleo Buckman Schwimmer.

David Schwimmer i svart kostym och Zoe Buckman i svart långklänning på röda mattan

David Schwimmer och Zoe Buckman gick skilda vägar 2017.

För tre år sedan gick de ut med ett gemensamt uttalande där de bekräftade att de skulle gå skilda vägar. De umgås dock fortfarande flitigt och har gemensam vårdnad om sin dotter.

Courteney Cox

Courteney Cox ler i svart kostym och utsläppt hår

Courteney Cox spelade Monica.

Mellan 1999 och 2013 var Courteney Cox gift med skådespelaren David Arquette. Tillsammans har de dottern Coco Arquette som i dag har hunnit bli 15 år gammal.

Courteney Cox och Johnny McDaid är svartklädda och ler

Courteney Cox och Johnny McDaid.

Numera är Courteney Cox tillsammans med den brittiska sångaren Johnny McDaid. Det har dock inte varit helt lätt alla gånger. I Ellen DeGeneres talkshow berättade skådespelerskan om hur de bröt sin förlovning – men istället fick ett bättre förhållande.

– Är inte det konstigt? Vi bröt förlovningen och han flyttade till England, sedan blev vi ihop igen och det är faktiskt bättre nu än innan. Allt är bättre, sa Courteney Cox då.

Matthew Perry

Matthew Perry i svart t-shirt och grå kavaj

Matthew Perry spelade Chandler.

Matthew Perry har aldrig varit gift men har haft några flickvänner genom åren. Det längsta förhållandet han hade var med skådespelerskan Lizzy Caplan. De var ett par mellan 2006 och 2012 innan de gick skilda vägar.

Lizzy Caplan i grön skinnjacka och grön klänning

Lizzy Caplan spelade Janis Ian i filmen Mean Girls.

De senaste åren har Matthew Perry dejtat managern Molly Hurwitz. Även om de synts ihop i många år var det först på alla hjärtans dag i år som hon bekräftade förhållandet genom att lägga upp en bild på Matthew Perry på sin Instagram.

”Andra året som min Valentine”, skrev hon enligt sajten People.

För bara några dagar sedan skrev dock media att Matthew Perry och Lizzy Caplan hade gjort slut, men det har inte bekräftats av paret själva. Än så länge verkar det bara vara rykten.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston tittar över axeln och ler

Jennifer Aniston spelade Rachel.

Är det någon som har fått sitt kärleksliv omskrivet så är det Jennifer Aniston. Hennes äktenskap med Brad Pitt tog slut 2005 och sedan dess har många fans hoppats på en återförening.

När Jennifer Aniston för tre år sedan skilde sig från Justin Theroux, bara en kort tid efter Brad Pitts skilsmässa från Angelina Jolie, så tog romansryktena fart igen. Trots att Jennifer och Brad gång på gång har sagt att de bara är vänner fortsätter fansen att hoppas. I nuläget säger sig Jennifer Aniston dock vara singel.

Vilka är singlar av Vänner-skådisarna?

För att göra det lite enklare kommer här en sammanfattning av allas nuvarande statusar; Lisa Kudrow är den enda som är gift, Matt LeBlanc, Courteney Cox och Matthew Perry är alla i förhållanden. Och vilka två är det då som är singlarna? Jo, det är Jennifer Aniston och David Schwimmer. Kanske kan Vänner-fansen få upp hoppet om att det ska bli Ross och Rachel även utanför tv-serien…

Foto: Warner Bros, TT, Instagram

LÄS MER: 

13 saker som skulle hända i ett corona-avsnitt av Vänner

Så blir specialavsnittet av Vänner – allt om återföreningen

Brad och Jennifers kärlekshistoria – tidslinje från då till nu