Matthew Perry, Jennifer Aniston och Courteney Cox i Vänner-återföreningen.

2:05

Efter reklamen: Skådisarna från vänner - då och nu

(2:05)

Det har gått 17 år sedan Vänner sände sitt sista avsnitt – men nu återförenas de sex skådespelarna. På torsdagen släpps nämligen den omtalade Vänner-återföreningen –Friends: The reunion – där stjärnorna i ett långt specialavsnitt pratar minnen, återskapar scener och testar sina kunskaper inom serien.

Seriens trogna fans är minst sagt exalterade över den unika återföreningen – de sex stjärnorna har inte samlats offentligt många gånger sedan serien lades ner 2004.

Men nu när de är tillsammans igen så erkänner Matthew Perry, som spelade Chandler Bing i serien, att han ångrar att de bara gjorde tio säsonger.

Officiella trailern till Friends: Reunion – här återförenas Vänner-skådisarna

I en intervju med People så får skådespelarna frågan om vad de skulle ge för råd till sina yngre jag.

– Gör en elfte säsong, svarar Matthew Perry då.

Jennifer Aniston i sin tur säger att hon inte skulle vilja ändra på någonting gällande upplevelserna i serien, och att skådespelarkollegerna är ”en familj för livet”.

Så ser man återföreningen av Vänner i Sverige

Vänner-återföreningen sänds på HBO Max i USA, men eftersom den streamingtjänsten inte har kommit till Sverige så var det länge osäkert vart de svenska fansen skulle kunna se programmet. Men HBO Nordic har bekräftat att det är hos dem som man kan se den långa tv-specialen.

Det är inte bara Vänner-skådespelarna Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc och Matthew Perry som är med i avsnittet – de kommer också gästas av en rad världsstjärnor. Bland annat ska Lady Gaga och Lisa Kudrow göra en duett med låten Smelly cat, som är en klassiker från serien.

Lisa Kudrows son trodde att Jennifer Aniston var hans riktiga mamma

Utvald läsning

Femina