Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Vänners reunion kan äntligen börja spelas in

04 apr, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
vänner-skådisarna på röda mattan
Den ofantligt efterlängtade återföreningen av skådespelarna från Vänner ska äntligen bli av. Det berättar David Schwimmer och ger nya detaljer om hur det ska gå till.
Annons
10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

Två år har gått sedan Vänner-fans världen över fick veta att casten från kultserien skulle återförenas i ett nyinspelat specialavsnitt. Inspelningarna som skulle startat året därpå har sedan dess skjutits upp gång på gång – på grund så klart av pandemin.

Nu tycks väntan äntligen vara över. För David ”Ross” Schwimmer kommer med glädjande nyheter, rapporterar amerikanska ELLE.

Vänner återförenas efter alla år

Veckan efter påsk ska inspelningen av HBO Max Vänner-återförening gå av stapeln, berättar David Schwimmer i ett färskt klipp från The Graham Norton Show som släpptes under påskhelgen.

– Jag ska åka till Los Angeles för att jobba med inspelningen av Vänners återförening nästa vecka. Så jag hoppar ombord på ett plan nu ikväll, säger han till talkshow-värden Graham Norton över videolänk.

Annons

I studion jublar Norton och hans andra gäster på plats. David fortsätter:

– Jag kommer träffa alla nästa vecka för första gången på många år.

David Schwimmer om Vänners återförening

Det är sedan tidigare känt att Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), David Schwimmer (Ross) och Matt LeBlanc (Joey) alla kommer delta i programmet som sig själva, inte sina Vänner-karaktärer, och ha samtal som ej baseras på manus.

David Schwimmer gästar The Graham Norton Show.

Graham Norton poängterar att det är stort hemlighetsmakeri kring återföreningens innehåll, men frågar om David ändå kan ge några detaljer runt innehållet.

– Jag kommer vara mig själv, David. Det finns inget manus, vi spelar inte våra karaktärer. Vi är alla oss själva, de verkliga personerna. Men det finns en del som jag inte vill avslöja för mycket av där vi alla kommer läsa upp någonting, förklarar skådisen.

Annons

Se klippet där David Schwimmer talar om Vänners reunion

Det har hunnit gå 17 år sedan sista avsnittet av Vänner sändes. Graham Norton frågar David Schwimmer om har tittat på alla 10 säsonger för att förbereda sig inför återföreningen.

– Det är en rolig fråga, jag BORDE ha gjorde det och jag har ingen egentlig ursäkt till varför jag inte har gjort det. Jag har inte kunnat förmå mig själv att ta igen alla 236 avsnitt, säger han och konstaterar avslutningsvis:

– Jag antar att jag behöver titta på mycket de närmsta fem dagarna.

Se hela klippet där David Schwimmer gästar The Graham Norton show här nedan!

Källa: ELLE.com

Foto: TT

LÄS MER:

Annons