Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

"Vår tid är nu"-skådisens dolda talang – ställde upp upp i "Idol"

29 okt, 2019 
AvEmma Castman
I den nya säsongen av Vår tid är nu har Maggans son Uno vuxit upp och blivit ung vuxen. Rollen görs av Oskar Laring – som en del kan känna igen från förr. För ett par år sedan sökte han nämligen till Idol.
Annons

Den tredje säsongen av Vår tid är nu hade nyligen premiär, och i den presenteras flera nya ansikten. Däribland Oskar Laring, 29, och Julia Heveus, 23, som spelar rollerna som Maggans son Uno och Ninas dotter Christina – två karaktärer som gått från att vara små barn till att bli unga vuxna.

Både Julia och Oskar kommer närmast från Calle Flygares scenskola i Stockholm, och bortsett från mindre skolprojekt är rollerna som Christina och Uno de första de tar sig an.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

– Att få det här som första projekt har verkligen varit overkligt. Men det har känts så skönt att vi har haft varandra, att man slipper vara helt ensam som nykomling, kommenterade Oskar när vi tidigare träffade honom.

Men trots att Oskar gör sin debut som skådespelare i Vår tid är nu kan en del nog känna igen honom ändå. I alla fall de som är trogna Idol-tittare.

Oskar Laring sökte till Idol 2015

För fyra år sedan sökte Oskar nämligen till Idol. Det var musikprogrammets elfte säsong, och Laila Bagge, Alexander Bard och Anders Bagge satt i juryn.

Annons

Oskar äntrade auditionrummet med sin gitarr, och valde att sjunga Only one med Kanye West. Juryn gillade dock inte låtvalet och bad Oskar byta låt efter en stund.

Det andra försöket föll inte heller juryn i smaken, och när Oskar får en tredje chans ber de honom ta av sig gitarren och bjuda på lite mer ”power”. Men trots det höll det inte hela vägen. Juryn var eniga om att Oskar hade talang, men tyckte inte riktigt att han var färdig för Idol:

”Jag satt här och hoppades. För du har en jättetalang och snygg ton. Men det håller inte hela vägen. Du är inte klar”, sa Laila Bagge bland annat.

Här kan du se hela Oskars audition:

Foto: Johan Paulin/SVT/TT

Läs mer:

 

Annons