Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Världens mest attraktiva kändisar – enligt vetenskapen

07 okt, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Channing Tatum och Scarlett Johansson.
Enligt en forskningsstudie gjord på Ball State University är Hollywoodstjärnorna världens mest attraktiva kändisar, skriver MTV.
Här är alla kändisarna på listan!
Annons
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålderBrand logo
Hollywoodkändisarna och deras döttrar i samma ålder

Doktor Justin Lehmiller på amerikanska universitetet Ball State University i delstaten Indiana har försökt ta reda på det som har diskuterats i årtionden – vem är egentligen den mest attraktiva kändisen?

I mångt och mycket handlar attraktion så klart om subjektiva egenskaper, men Lehmiller har under sin forskningsstudie intervjuat 4175 personer för att komma fram till ett så objektivt resultat som möjligt. MTV skriver att intervjupersonerna bland annat fått svara på frågor om sina sexuella fantasier, och på så sätt tagit fram vilka kändisar som flest tycker är mest attraktiva.

Annons

Bland heterosexuella kvinnor nämns manliga kändisar som är över 180 centimeter, väger omkring 83 kilo, har mörkt hår och inte är för muskulösa eller har fixat sig för mycket.

Här är de tre kändismännen som flest kvinnor tycker är attraktiva:

1. Channing Tatum

Skådespelare, 42 år

2. Ryan Gosling

Skådespelare, 41 år

3. Adam Levine

Artist, 43 år

Vad gäller mäns åsikter om kvinnliga kändisar, så var det många som ville att kvinnorna skulle vara ganska korta och nätta – mellan 165 och 170 centimeter och omkring 57 kilo. De flesta nämner att de föredrar brunetter, och gärna med timglasfigur. Enligt forskningen är det dessa tre kändiskvinnor som flest män tycker är attraktiva:

Annons

1. Scarlett Johansson

Skådespelare, 37 år

2. Jennifer Aniston

Skådespelare, 53 år

3. Jennifer Lawrence

Skådespelare, 32 år

Annons