Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Victoria bar den omskrivna klänningen igen – så stylade hon den

04 jun, 2018 
Läs också:
Annons

Förra våren avslöjade H&M att deras då nya Conscious Exclusive-kollektion innehåller det hållbara materialet Bionic, som är ett polyestertyg, framtaget av återvunnen plast som har samlats in från stränder och vattendrag. Det nya materialet märktes, bland annat, i en plisserad klänning.

Just denna plisserade klänning, i en mild blekrosa kulör landade i Victorias garderob. Första gången hon bar den var i höstas under Sverigemiddagen på Slottet. Den gången matchade hon den med en guldig clutch, beiga pumps, ett enkelt guldhalsband och stora droppformande örhängen.

Och i förra veckan när det var dags för middag på Slottet blev det en lite favorit i repris för den fina klänningen. Denna gång hade hon en guldig kuvertväska, chockrosa naglar, stråldiademet och diamanter i både öronen och runt halsen.

10934334 Crown Princess Victoria Middag på Slottet i Stockholm — Dinner at the Royal Palace in Stockholm. Stockholm, Sweden 2018-05-31 (c) Pelle T Nilsson/Stella Pictures

Middagen var en så kallad representationsmiddag där de inbjudna gästerna togs emot och hälsades välkomna av kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet i Vita Havet på Kungliga slottet. Middagen serverades sedan i Karl XI:s galleri. Bland de inbjudna märktes representanter från diplomatiska kåren, riksdag, regering, myndigheter, vetenskap, idrott, näringsliv, kultur samt personer som kungafamiljen mött vid resor.

Victorias rosa klänning finns även i cremevitt och har synts på Hollywoodstjärnan Rooney Mara.

Foto IBL och Stella Pictures

Artikeln publicerades först på ELLE.

Annons