Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Victoria och Kates outfits under Stockholmsbesöket

01 feb, 2018 
AvIda Gustafsson
AvIda Gustafsson
Annons

Hertigparet av Cambridge har åkt vidare till Norge. Men under de två dagar som de besökte Stockholm hann de med en hel del – inte minst klädbyten. Kungligheterna har verkligen tagit tillfället i akt för att visa upp brittiskt respektive svenskt mode. Här går vi igenom de olika outfits som både Victoria och Kate bar.

Under besöket i Vasaparken när de fick testa både bandy och glögg var Kate oh William klädda för den svenska vintern med tjocka mössor och rejäla skor.

Under Kates kappa skymtades dessutom en stickad tröja från svenska Fjällräven.

Vid kungaparets lunch i Stockholms slott samma dag hade Kate bytt om till en mörkgrön klänning som är designad av brittiska Catherine Walker, skriver Svensk Damtidning.

Annons

På samma lunch bar Victoria en ny blommig klänning från Ida Sjöstedt som hon matchade med en skir tyllrosett i halsen. Efter lunchen gick Will och Kate med Victoria och Daniel på en promenad i Gamla stan i Stockholm. Då matchade Kate och Victoria varandra i sina gröna kappor.

Tisdagskvällen avslutades med en middag i den brittiske ambassadören David Cairns residens i Stockholm. Då bar Kate en blommig silkesklänning från Londonbaserade designern Erdem (reklamlänk), Victorias klänning kommer från svenska Styleins kommande höstkollektion.

Annons

Dagen efter möttes paren upp igen för ett besök på Karolinska institutet. Victoria bar en mintgrön kostym från svenska Rodebjers vårkollektion och matchade det med en rosa kappa från Acnes höstkollektion för 2017.

Kate bar en kappa i rödvit hundtandsmönster från Catherine Walker med en vit klänning från Alexander McQueen under, skriver Hello.

Annons

Efter besöket på Karolinska institutet följde ett besök och en invigning på Nordiska Kompaniet, NK, i Stockholm.

Det brittiska hertigbesöket avslutades med en middag på Fotografiska museet i Stockholm. Kate bar en blå klänning med sammetsdetaljer från Erdem. (reklamlänk) Victoria bar ett tvådelat set med en röd silkestopp och svart silkeskjol, även denna är från svenska Styleins AW18-kollektion som visades förra veckan.

Duke and Duchess of Cambridge in Sweden, 30th – 31st January 2018. PICTURED: The Duke and Duchess of Cambridge and Crown Princess Victoria and Prince Daniel at a reception to celebrate Swedish Culture at the Fotografiska Galleries in Stockholm
Annons