Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Victoria valde H&M – se kungligheternas Nobelklänningar

10 dec, 2016 
De kungliga kvinnorna valde svenskt under Nobel 2016. H&M, Dagmar och Fadi el Khoury satt på kronprinsessan, prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia.
Annons
nobel-silvia

Under Nobelfesten 2016 valde tre av fyra kungliga kvinnor valde att klä sig i svensk design!

Drottning Silvia bär en klänning broderad med silverpaljetter i olika storlekar. Till det bar hon det Leuchtenbergska safirgarnityret och armband från kronjuvelerna.

Kronprinsessan Victoria bar en klänning i pudergrå jacquard från H&M, med ett medaljongmönster i guld. Klänningen är gjord i ett hållbart material – en blandning av lyocell och ekologiskt siden. Till detta bar kronprinsessan ståldiademet samt halsband, armband, örhängen och brosch ur kamégarnityret.

Prinsessan Sofia bar en klänning i smaragdgrön sidenduchesse från Dagmar. Till detta bar hon det lilla ståldiademet samt privata diamantörhängen och diamantarmband.

Prinsessan Madeleine bar en sidenblus i organza i kallt rosa, från Fadi el Khoury. Till denna bar hon en kjol i flera lager tyll täckt med små organzablommor i olika nyanser av kallt rosa samt broderad med små pärlor. På huvudet bar Madeleine prinsessan Sibyllas diadem samt poireformade pärlörhängen med orientaliska pärlor.

Se klänningarna på nära håll här!

Annons