Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Victorias klänningssuccé på kungens Nobelmiddag

11 dec, 2017 
AvMalin Karlberg
Kronprinsessan Victoria valde en elegant långklänning specialdesignad av Camilla Thulin.
Annons

Ikväll bjuder kungen traditionsenligt in årets Nobelpristagare till en middag på slottet och som vanligt närvarar även kungabarnen under tillställningen.

Kronprinsessan Victoria, som under Nobelfesten i går valde en höghalsad ljusblå klänning i sidencrepe från svenska designern Jennifer Blom, satsade även i dag på svenskt mode. Hon anlände till kungens middag iklädd en galaklänning med storblommigt rosmotiv i lila och rosa mot en nudefärgad botten. Klänningen var specialdesignad av Camilla Thulin, skriver Svensk damtidning.

Camilla är en av Victorias favoritdesigners och kronprinsessan bär regelbundet plagg skapade av den svenska modekreatören – bland annat en chockrosa klänning tidigare i höst och en ljusblå skjortkänning under sitt 40-årsfirande i somras.

Annons

Designern själv visade ett smakprov på klänningen på Instagram i höstas:

Även prinsessan Madeleine, som uteblev från Nobelfesten på grund av hälsoproblem, närvarar vid kvällens middag – iklädd samma vackra gravid-galaklänning från Elie Saab som hon bar under prinsessan Sofias och prins Carl Philips bröllop 2015. Vid det tillfället väntade hon prins Nicolas. Madeleines och maken Chris O’Neills tredje barn beräknas födas i mars.

Läs även:

Foto: Stella Pictures
Källa: Svensk Damtidning

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons