Artikeln innehåller reklamlänkar

I dag, på veterandagen, deltog Victoria och drottning Silvia under avtäckningen av en porträttbyst till minne av Folke Bernadottes gärning. Bystens står i Den goda gärningens rum i Sveriges riksdag.

Det var dock kronprinsessan som stal showen i sin helröda outfit – dagen till ära hade hon valt en klarröd viskosklänning i midilängd från & Other Stories, skriver Svensk damtidning.

Klänningen har markerad midja,ett diskret rutmönster, dragsko i ärmarna och nyckelhålsringning upptill. Kronprinsessan matchade plagget med röda pumps, en röd kuvertväska och ett smalt rött skärp i midjan – samt givetvis knallröda naglar.

Plagget tillhör kollektionen ”Designed in Stockholm” och finns att köpa i & Other Stories butiker och online (länk till Apprl).

Här kan du köpa klänningen (länk till Apprl) – och för dig som inte gillar röda plagg finns den även i en svart version med fjärilsmönster (länk till Apprl).

Kronprinsessan Victoria verkar gilla det svenska modemärket, då hon vid minst två tillfällen under våren setts bära en småblommig långklänning från & Other Stories.

Även denna klänning finns online och i butik nu (länk till Apprl), för dig som vill kopiera kronprinsessans stil. Den blommiga klänningen finns även i en kortare (och betydligt billigare!) variant här (länk till Apprl).

Det är inte bara kronprinsessan som har modehyllats denna vecka. I helgen var prinsessan Madeleine på Childhood-dagen på Gröna Lund och bar då en snygg, ljusblå sommarkostym.

Läs även:

13 vackra smycken värda en kunglighet

Prinsessan Madeleine om klänningspaniken på bröllopet

Prinsessan Sofia strålar i helsvart på vårgalan