Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Victorias nya snygga powerstil – 6 gånger hon burit kostym

05 dec, 2017 
AvIda Gustafsson
Victoria har under hösten börjat använda välskräddade kostymer i snygga färger – en trend som vi gärna tar efter!
Annons

Victoria har i höst valt flera gånger valt kostym framför kjol eller klänning, vilket är helt rätt – det är kavajernas säsong just nu. Victoria satsar gärna på starka färger som kornblått och rosa vilket är så kul att se. Och svensk design, många av hennes outfits kommer från svenska märken. Här har vi samlat sex snygga kostymer som Victoria burit under hösten och var du kan köpa dem!

1. Den kornblå med knytskärp

När Victoria besökte Malmö i början av oktober för att bland annat delta i miljökonferensen Life Below water valde hon en kostym i kornblått, en längre ANNONS dubbelknäppt blazer med knytskärp i midjan och matchande blå byxor, båda från svenska Rodebjer och kostar 3799 kronor för blazern och 2499 kronor för byxorna.  

Den blå kostymen matchades med svarta mockastövletter med spetsig tå och en svart topp med vit krage från H&M, som dock inte finns att hitta i onlinebutiken.

Annons

Här är blazern Zoe och byxan Darcel, båda från Rodebjer. 

2. Klassiskt marinblå

När Victoria besökte Östersund i mitten av oktober föll valet på en klassisk marinblå kostym med en blazer med blänkande mässingsknappar som ska kommer från H&M, enligt modebloggen Ufo No more, men den finns dock inte i handeln.

Annons

Men det finns en liknande blazer, för 499 kr, finns ANNONS hos Lindex just som är minst lika snygg.

Undertill bar Victoria en rosa knytblus med marinblå blommor som enligt kungliga modebloggen Ufo No More kommer den från Baum Und Pferdgarten, men den finns dock inte till försäljning längre.

Annons

 

Över kostymen bar hon en rosa kappa från Acne och bar vinröda mockastövletter till.

3. Vinröda nyanser

I början av november tog Victoria emot sin 40-årspresent, ett nytt porträtt på sig själv, på Gripsholms slott i Mariefred. Då bar hon en outfit som gick i olika nyanser i den trendiga färgen burgundy – det vill säga vinrött.

Annons

Den korta kashmirkavajen kommer från svenska Greta och har burits av Victoria vid tidigare tillfällen bland annat på den officiella familjebilden från , byxorna kommer från By Malina, skriver Kungliga modebloggen. Undertill bär hon en långärmad vinröd blus med plisseringar i halsringningen av okänt märke.

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se

4. Den rosa

Annons

Den snygga rosa kostymen från ANNONS Filippa K stack verkligen ut ur mängden när Victoria besökte Leipzig i Tyskland i november.

Kavajen som heter Bea Tie Front Jacket ingår i ANNONS Filippa K:s vårkollektion för 2018 och kostar 3 600 kronor, de matchande byxorna kostar 1 900 kronor.

5. Mörklila dubbelknäppning

En mörklila kostym från svenska ANNONS Gant matchades med en knallrosa knytblus när Victoria och Daniels stiftelse höll ett seminarium om gemenskap och tillit på Kungliga Slottet i Stockholm.

Annons

ANNONS Kavajen kostar 3 799 kronor och ANNONS byxorna kostar 1899 kronor, båda i färgen Potent Purple.

Den rosa sidenblusen, ANNONS Alexa Bow Tie Blouse, kommer från svenska märket Marville Road och kostar 2299 kronor.

Annons

6. Grå och dubbelknäppt

Och som vi på Femina skrivit tidigare bar Victoria en grå ullkostym från H&M X Erdem när hon tog med sig familjen för att besöka Sweden International Horse show i början av december.

 

FOTO: STELLA PICTURES, Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se, Sweden International Horse Show

Läs även

 

Annons