Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Will Ferrell och Viveca Paulins barn har vuxit upp – här är Magnus idag

07 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
will-ferrell-svenska-barn-
Nu har äldsta sonen av tre just blivit 18 år!
Precis som sina kändisföräldrar gillar han livet på scen.
Här är Will Ferrell och svenska Viveca Paulins son idag!
Annons
7 kändisar som är mer svenska än du vissteBrand logo
7 kändisar som är mer svenska än du visste

Hollywood-komikern Will Ferrell, 54, träffade svenska Viveca Paulin, 52, på en teaterkurs 1995. Gnistor uppstod och fem år senare var de äkta makar. Hustrun Viveca Paulin som är från Göteborg arbetar även hon som skådespelare och producent.

Paret som gick och gifte sig år 2000 och har tre söner tillsammans – Magnus, född 2004, Mattias, född 2006, och Axel, född 2010. Kändisfamiljen har sina tillhål både i New York och i Kalifornien, och de ska även ha en svensk sommarstuga utanför Gnesta i Sörmland.

Äldsta sonen Magnus Ferrell går i päronens fotspår

Äldsta sonen Magnus Ferrell har just fyllt 18 år, och han är något ut av en musikalsik talang. Utöver att han enligt Hollywood Life medverkat i ett par av pappa Will Ferrells filmer under åren – så gillar han livet på scen.

Annons

”Jag gör lite musikaliska grejer ibland”, skriver Magnus Ferrell på sina sociala medier där han ofta delar med sig av bilder hållandes en gitarr eller där han sitter bakom ett trumset.

Utöver att han gillar att skapa musik, visade han nyligen upp bilder från en musikal i vilken han medverkade i, och av kommentarerna under att döma är han en mycket begåvad ung man.

Magnus Ferrell tillsammans med sina yngre bröder Mattias och Axel dök för övrigt upp i pappas succéfilm Anchorman 2: The Legend Continues år 2013.

Will Ferrell bjuder gärna in sina söner till rampljuset här ser vi grabbarna när de presenterar vinnare under 2013 års Emmygala, och de yngsta sönerna är till synes mycket fnissiga.

Will Ferrell: ”Svenska pappor är väldigt skrämmande”

Vad gäller skådisen Will Ferrells syn på familjeliv, och främst då hur han anser att svenska pappor är, sa han i en intervju inför premiären av filmen Daddy's home, 2017, att:

– Svenska pappor är väldigt skrämmande! De är fullständigt nonchalanta och har ingen attityd. De är bara genomtrevliga och säger ”inga problem, jag kan bygga ett hus och laga en gourmetmiddag”. Jag har aldrig träffat andra män som kan göra allt så bra och sen säga ”jaja, det är inga konstigheter”. Jag kan inte ens spika upp en tavla eller få upp julgranen så svenska män är väldigt imponerande.

Hela familjen på röda mattan i Los Angeles 2017!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT/Instagram

Annons