Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Zara Larsson avslöjar – det söker jag efter hos en partner

02 apr, 2020 
AvEmma Castman
När det kommer till kärlek är Zara Larsson säker på en sak – nästa person som hon släpper in på djupet ska vara någon som hon kan se en framtid med. Det avslöjar superstjärnan i Skavlan.
Annons

Zara Larsson är just nu aktuell med singeln Like it is tillsammans med norska dj:n Kygo och den amerikanska rapparen Tyga. Låten handlar om uppbrott och hjärtesorg – men också om hur irriterande det är när killar kommer fram och raggar utan att kunna läsa av ens signaler.

– Det är så irriterande när du är ute och har irriterande killar runt dig, och du bara vill säga: ‘Gå bort! Hejdå!’, sa Zara Larsson i samband med låtsläppet.

Men vad krävs då för att få den svenska superstjärnan på fall? I en ny intervju med Skavlan avslöjar Zara Larsson att hon är väldigt selektiv – och att nästa person hon träffar måste vara någon som hon kan se en framtid med.

– Jag ser inte riktigt poängen med att träffa någon som jag inte kan se mig själv ha en framtid med. Gifta oss eller skaffa barn. Varför ska jag dejta någon, även om jag är 22, som jag inte vill göra det med, säger hon och fortsätter:

– Jag är väldigt selektiv med folk, men när jag väl träffar någon så går det väldigt snabbt. Jag blir kär på en sekund och vill bara vara med den personen.

Annons

Bröt med Brian Whittaker förra året

Förra året valde Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker att gå skilda vägar. Paret, som träffades via sociala medier, hade varit tillsammans sedan 2017.

Det var i en intervju med amerikanska People som Zara Larsson valde att först gå ut med nyheten om att hon är singel.

– Jag är singel just nu och det känns spännande. Jag är ung, söt och tänker leva mitt liv. Jag har inte varit singel sen jag var 14 år, sa hon bland annat i intervjun med tidningen.

Skavlan med Zara Larsson som gäst sänds på SVT den 2 april klockan 21.00, och finns även tillgängligt på SVT play.

Foto: TT

LÄS MER: 

Annons