Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Zara Larssons dramatiska hårförändring får fansen att jubla

30 okt, 2019 
AvEmma Castman
Zara Larsson visar upp sin nya hårfärg på Instagram – och hyllas av fans och artistkollegor runt om i världen. Spana in frisyren här!
Annons

Zara Larsson fick sitt genombrott redan som tioåring när hon medverkade i TV4:s underhållningsprogram Talang – och vann. Nu, elva år senare, är hon en erkänd världsartist med två egna album och flera internationella utmärkelser på sin meritlista.

Sedan Zara Larsson äntrade rampljuset har hon bytt frisyr ett antal gånger. Så sent som för två år sedan klippte hon av sitt långa svall och ersatte det med en kortare frisyr som hon valde att färga i en ljusblond kulör. Därefter har frisyren varit ungefär den samma – fram till nu.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

I sociala medier visar nämligen Zara Larsson nu upp en helt nu look – och hennes fans älskar den.

Frisyren hyllas av bland andra Hailey Bieber

Det är i ett nytt inlägg på Instagram som Zara Larsson visar upp sin nya frisyr. Håret är i ungefär samma längd som tidigare – men färgen har gått från att vara ljust blond till att bli eldigt röd. Artisten själv associerar sin nya look till bland annat Pippi Långstrump och sjöjungfrun Ariel från Disneys Den lilla sjöjungfrun, som båda har det röda håret gemensamt.

Annons

Inlägget har i skrivande stund gillats av drygt en kvarts miljon användare – och kommentarsfältet är fyllt med hyllningar och hejarop. Bland annat från hollywoodstjärnan och modellen Hailey Bieber som skriver ”Den här hårfärgen är allt!”.

Hennes kommentar har i sin tur fått hundratals gilla-markeringar och flera kommentarer.

Foto: Skärmdump från Instagram

Läs mer:

 

Annons