Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Zara Larssons kärlekslycka – första orden om nya relationen

10 jul, 2020 
AvGabriella Håkansson
Zara Larsson och Brian Whittaker bröt upp förra sommaren. Ett år senare visar sig artisten ha funnit kärleken på nytt och nu delar hon med sig av sina första ord om nya relationen.
Annons

Zara Larsson, 22, slog igenom redan som 10-åring när hon medverkade i Talang. Sångframträdandet slutade till och med i vinst och sedan dess har Zara haft en spikrak karriär framåt. I dag är Zara en världskänd artist som släpper hitlåt efter hitlåt. Nu är hon återigen aktuell med en ny låt – Love me land som handlar om att bli kär efter att trott att det aldrig ska kunna ske igen.

Zara Larssons tidigare uppbrott

Zara har själv varit kär, flera gånger. I början av sin karriär var hon tillsammans med Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 23. Duon hade ett på och av förhållande under fyra års tid. Men tillslut beslutade de sig för att bryta upp på riktigt. Uppbrottet visade sig dock inte vara det allra enklaste, Zara och Ludwig hade nämligen några dispyter i offentligheten. De båda har även uttalat sig om uppbrottet när de medverkat i olika intervjuer.

Efter relationens slut fann Zara kärleken i modellen Brian Whittaker, 21. Detta efter att de fått kontakt med varandra på sociala medier. Under två års tid var Zara och Brian ett par, tills det att relationen fick sig ett slut sommaren 2019. Zara hade hintat om hjärtesorg på sina sociala medier vilket ledde till att fansen frågor regnade in. Till slut bekräftade Zara då att hon och Brian inte längre var tillsammans.

Annons

Lyckan med nya kärleken

Singellivet är dock något som Zara trivts bra med. Hon har tidigare berättat att det var en bra tid i livet för att vara utan partner och testa på hur det är att vara själv. Men sedan uppbrottet från Brian har Zara inte berättat mycket om sitt kärleksliv. Det har däremot spekulerats kring om Zara kan ha träffat någon ny.

I samband med det nya låtsläppet visar det sig nu att Zara har funnit kärleken. Låten som handlar om att bli kär igen skulle faktiskt kunnat fått inspiration från hennes egna liv. För Zara är kär – men vem personen som fått henne på fall är, vill hon hålla för sig själv.

– Jag vill typ inte lägga ut på Insta, det är min privata grej. Det har jag insett ju äldre jag blir, mitt liv måste inte vara ett spektakel för andra att se i varje aspekt. Också för personen som jag är kär i, om det inte håller då, ska han då vara Zara Larssons ex? Han är så klart sin egen person också, men för många så blir man det kanske, om man ska tänka på det värsta. Jag bara njuter i det privata, säger Zara Larsson till Expressen.

Foto: TT

LÄS MER:

Annons