Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Zara Larssons stilresa genom åren – kläder, hår och smink

22 apr, 2020 
AvStina Dahlgren
Zara Larsson i svart klänning och närbild på Zara Larsson i rött
Zara Larsson är i dag en av Sveriges största internationella stjärnor, men kommer du ihåg hur hon började sin karriär? Vi har samlat bilder på sångerskan genom åren – från 10-åringen som slog igenom i Talang till stilikonen som världsvant poserar på röda mattor.
Annons

Sångerskan Zara Larsson är i dag en världsstjärna med flera låtar på hitlistorna runt om i världen. Hon är bara 22 år gammal men har redan hunnit med att vinna priser på både Grammisgalan, Rockbjörnen och P3 guld-galan. Dessutom har hon legat på topplistorna i både USA och Storbritannien med hits som Lush life, I would like och Symphony.

Det många har glömt är att Zara Larsson började sin karriär med att vara med i TV4:s program Talang 2008. Hon tog då hem hela vinsten blott tio år gammal. Därefter följde några år med spelningar på köpcentrum och uppträdanden i olika svenska tv-program.

Hennes stora genombrott kom inte förrän några år senare, men i dag är hon en självklar stjärna på den internationella pophimlen. Här nedan har vi samlat bilder från hela hennes karriär:

Zara Larsson vinner Talang

Zara Larsson är glad mellan sina föräldrar
Zara Larsson i Talang 2008.

Här har en lycklig Zara Larsson precis vunnit Talang, endast tio år gammal, och kramas om av mamma Agneta och pappa Anders. För den som vill höra hur det lät när Zara tog hem segern kommer klippet här:

Annons

Zara Larsson ler stort
En glad Zara Larsson 2009.

Fler bilder på Zara Larsson genom åren:

Zara Larsson och mamma Agnetha Larsson på röda mattan
Zara Larsson med mamma Agnetha 2009.

Efter vinsten i Talang väntade flera spelningar runt om i landet. Här besöker Zara Larsson Huddinge centrum strax utanför Stockholm för att underhålla sina allra första fans.

Annons
Zara Larsson i tunika och shorts på röda mattan
2011 gick sångerskan på röda mattan själv.

Som nybliven kändis blev det såklart en hel del röda mattor. Här är hon i tryggt sällskap av mamma Agnetha på Aftonbladets Svenska hjältar-gala 2009.

Zara Larsson har långklänning och sjunger i en mikrofon
Zara Larsson uppträdde på TV4:s humorgalan 2013.

Som nybliven tonåring gick Zara Larsson nu utan föräldrar på röda mattan. Här dök hon upp på sminkkedjan Make up stores 15-årsjubileum 2011.

Annons
Zara Larsson i beige mockajacka och beige jeans
En brunbränd Zara Larsson.

På Humorgalan 2013 hade hon klätt upp sig ordentligt och bar långklänning kvällen till ära.

Zara Larsson i svart skinnjacka och en blomsterkrans i håret
2015 var året då Zara Larsson sommarpratade.

När artisterna till Allsång på Skansen skulle presenteras 2013 var det en brunbränd Zara Larsson som dök upp. Hon bar en beige mockajacka, beige jeans med blombroderier och i den vita t-shirten hängde ett par pilotbrillor.

Annons
Zara Larsson i svart klänning
Sångerskan på MTV:s stora gala 2016.

När sommarpratarna skulle presenteras år 2015 hade Zara Larsson bytt ut beige mot svart. Stilen var inte längre lika docksöt som tidigare utan här började hon visa upp en tuffare stil.

David Guetta och Zara Larsson sjunger och skrattar
David Guetta och Zara Larsson uppträder med den officiella EM-låten 2016.

Wow! Zara Larsson har här fått sitt stora internationella genombrott med låten Lush life och får numera gå på de stora galorna. Här poserar hon vant på MTV:s Video music awards (VMA) i en supersnygg, svart klänning.

Annons
Zara Larsson med rosa hår
Zara Larsson med rosa hår 2017.

Framgångarna avlöser varandra och samma år gör Zara Larsson den officiella EM-låten This one’s for you tillsammans med David Guetta. Hon är då endast 18 år gammal och en hel värld ser den svenska stjärnans uppträdande på invigningen.

Zara Larsson på röda mattan mot en rosa bakgrund
2017 designade hon kläder för H&M.

Det här gillar vi! Den modiga sångerskan testade ett tag att ha rosa hår med ett väldigt lyckat resultat.

Annons
Zara Larsson i orange hår och lång klänning
Zara Larsson i dag.

Zara Larsson X H&M var namnet på det samarbete sångerskan hade med klädjätten 2017. På releasefesten kom Zara såklart i sin egen design från topp till tå.

Zara Larsson med annorlunda eyeliner och orange hår
En sann stilikon!

När det var dags för British fashion awards 2019 var vår svenska stjärna en självklar gäst. Och som hon glänste på röda mattan i sitt nyfärgade hår och häftiga sminkning!

Annons

Zara Larsson 2020

Zara Larsson i ljus kostym
I en ljus oversize kostym på Paris fashion week 2020.

I dag har Zara Larsson hunnit bli både världsartist, stilikon, en feministisk förespråkare och förebild för många unga världen över. Här är de allra senaste bilderna som tagits på vår svenska superstjärna:

Zara Larsson i röd klänning
I februari dök hon upp på New York fashion week klädd i en röd klänning.

 

Foto: TT

LÄS MER: 

 

Annons