Sommaren är synonym med picknick – oavsett om det är en frukost, lunch, middag eller after work som njuts i solskenet, på stranden, i parken eller på utflykten. Förgyll picknicken med detaljer som är både snygga och praktiska.

Här listar vi tolv fina shoppingtips till sommarens alla picknickar:

1. Picknickkorg, Åhléns

Klassisk picknickkorg från åhléns

Klassisk, flätad picknickkorg i pil med två lock och handtag i läder. Packa picknickmaten i korgen som blir en fin och säsongsenlig accessoar. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

2. Bärbar högtalare, Designtorget

Bärbar liten högtalare från Designtorget

Liten, bärbar bluetooth-högtalare med desto större ljud. Högtalaren har en speltid på mellan fem och åtta timmar, vilket gör att den passar utmärkt på den soliga picknicken som man aldrig vill ska ta slut. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

3. Filt i linnemix, Arket

Randig filt från Arket – perfekt till picknicken och stranden

Stilren pläd i mix av bomull och linne. Perfekt på stranden och som filt på picknicken. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

4. Bärbar grill, Granit

Bärbar liten grill från Granit

Stilren liten bricket-/kolgrill med vikbara ben som är smidig att ta med sig på picknicken. Tänk alltid på brandsäkerheten och följ eldnings- och grillförbud om det råder i området. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

5. Snacksbägare, Lagerhaus

Snacksbägare för popcorn i vitt och guldrandigt från Lagerhaus

Fira en födelsedag, fredag eller semester med en picknick! Häll upp godis, popcorn, chips – ja, vad ni vill – i festliga bägare för att sätta stämningen på picknicken. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

6. Sugrör i glas, Granit

Sugrör i glas från Granit, sommaren 2019

Skippa engångsartiklar i plast i sommar och köp istället sugrör i glas! Sugröret är gjort i borosilikatglas som är tåligt, hygieniskt och kan utstå extrema temperaturer. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

7. Picknickglas, Sagaform

Vinglas i tålig plast för picknicken

Sätt guldkant på picknicken genom att hälla upp drycken i fina glas. Det här setet om fyra glas är tillverkat i tålig akrylplast och kan användas länge. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

8. Termosflaska i stål, Aida

Raw termosflaska i stål

Den här snygga termosflaskan håller kaffet varmt och smoothien kall på picknicken. Flaskan finns i grått, svart, silver och roséguld. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

9. Matchande picknickfilt och kylväska, H&M Home

Matchande picknickfilt och kylväska från H&M Home

Matcha picknickfilten med kylväskan i fräscht blåvitt-randigt i sommar. Picknickfilten finns att köpa här (reklamlänk från Apprl) och kylväskan finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

10. Matlåda, Granit

Rostfri matlåda från Granit - perfekt för picknick

Håll picknickmaten fräsch i en matlåda i rostfritt stål. Den här smarta 3-i-1 matlådan kan fyllas med både kall och varm mat. Matlådan finns i rund och kvadratisk form. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

11. Behållare med tappkran, H&M Home

Behållare med tappkran i guld från H&M Home

Häll upp bålen eller en annan valfri dryck i en stor behållare för att dela med vänner och familj på picknicken. Den här snygga behållaren är gjord i räfflat klarglas med lock och tappkran i guldfärgad metall. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

12. Kubbspel, Clas Ohlson

Kubbspel från Clas Ohlson – perfekt spel till picknicken

Gör picknicken lite roligare med ett kubbspel! Det här setet i somriga pastellfärger passar för såväl stor som liten. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Läs mer:

Badlakan och strandfiltar – 14 fina shoppingtips

7 picknickkorgar till sommarens utflykter

5 goda rätter du kan grilla på picknicken

Mer läsning

Femina