Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

13 snygga blombord och växthyllor att inreda med

26 mar, 2020 
AvNanna von Knorring
Inred med mer blommor och växter i år! Vi har samlat blomborden och växthyllorna som gör grönskan till favoritdetaljen i heminredningen.
Annons

Vackra växter och blommor är pricken över i:et i inredningen. De ger både liv och färg till hemmet och dessutom passar de ute som inne, i hemmets alla rum och till alla inredningsstilar – året om.

Ge växterna ett lyft, samla dem på ett ställe i hemmet eller gör dem till en bestående del av inredningen med ett blombord, en växthylla eller ett sidobord med plats för flera krukor.

Vi har spanat in utbudet och samlat snygga blombord, -lådor och växthyllor som finns i butik just nu:

1. Blombord i rotting, H&M Home

blombord i rotting från H&M Home

Stilfullt blombord i FSC-märkt akaciaträ med sidor i rotting. Finns i både svart och brunt utförande. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

2. Rund plant box, Ferm Living

rund plant box från ferm living

Rund blomlåda som även kan fungera som stilrent sidobord. Bordet finns i flera olika färger, här ovan i Cashmere. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Växthylla i rotting, Granit

växthylla i rotting från granit

Den här växthyllan i rotting ger en bohemisk känsla till inredningen och har plats för växter och inredningsdetaljer i två hyllplan. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Blombord 11, Scherlin

blombord 11 Scherlin

Blombord i lyxtappning från svenska Scherlin. Det här blombordet har två hyllor i mässing och en stilren ram i svart stål. Här kan du köpa det (reklamlänk).

5. Botanic Flower Stand, Design House Stockholm

blombord från design house stockholm

Blombord i minimalistisk, skandinavisk stil med stativ i massiv ask och blomlåda i svart, pulverlackerad metall. Finns även med kortare ben. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Växthylla, Clas Ohlson

växthylla från Clas Ohlson

FSC-märkt, vitlaserad växthylla med tre hyllplan som ger gott om plats för växter på uteplatsen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Blombord, Ferm Living

blombord från ferm living

Elegant blombord, här i mörkgrönt, från danska Ferm Living. Blombordet är tillverkat i pulverlackerad metall och finns i flera färger. Här kan du köpa det (reklamlänk). Bordet finns även som konsolbord med ytterligare en hylla nertill för dig som har mycket växter. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

8. Växthylla för hörnet, Granit

växthylla som passar i hörnet

Växthyllan för dig som vill inreda med grönska i det tomma hörnet i hemmet. Hyllan är gjord i rotting och är enkel att flytta runt efter behov. Här kan du köpa den (reklamlänk).

9. Blomtrappa, Design House Stockholm

blomtrappa från design house stockholm

Blomtrappan Flower Pot Stand är designad av Sara Szyber och ger plats för mycket växter och blommor i hemmet. Trappan är gjord i stål och ask. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

10. Blombord i metall, H&M Home

ovalt blombord från h&m home

Ovalt blombord med blomlåda och tillhörande ställning i svart metall. Finns även i en större storlek. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Växthylla Orga, House Doctor

växthylla från house doctor

Fin växthylla i rotting från danska House Doctor. Hyllan har tre hyllplan som ger plats för allt från örter och växter till andra prylar i hemmet. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

12. Blombord i ek, Umoniva 2019

blombord av Adrian Bursell

Litet blombord i betsad ek med runda former, designat av Adrian Bursell. Det lilla bordet ger växterna ett fint lyft. Här kan du köpa det (reklamlänk).

13. Liten blomstege, Lagerhaus

 

liten blomhylla från lagerhaus

Liten blomstege som passar för mindre växter som exempelvis sticklingar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons