Korall är en pigg, mångsidig färg i inredningen, som ger en snygg kulörklick och som går att matcha med en mängd olika färger. Trendfärgen erbjuder dessutom rum för mycket personlighet, eftersom den kan variera från en ljus persikonyans med en hint av rosa till en starkare, mer intensiv och knallig orange.

Är du sugen på att addera korallfärg i hemmet? Här listar vi 13 snygga shoppingtips i trendkulören korall – som finns i butik just nu.

1. Väggklocka Timewise, By On

Korallfärgad väggklocka från By On

En praktisk och härlig inredningsdetalj i korall med visare i roséguld. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

2. Påslakan Sunshine, Himla

Korallfärgade påslakan från Himla

Korallfärgade påslakan ger sovrummet ett mysigare, varmare intryck. Det här påslakansetet i hellinne bidrar även till en harmonisk känsla med sina naturliga skrynklor. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

3. Hylla Loop, Bloomingville

Korallfärgad hylla Loop från Bloomingville

Liten korallfärgad hylla som blir ett lekfullt och praktiskt inslag i hemmet. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

4. Ding soffbord, Normann Copenhagen

Korallfärgat soffbord från Normann Copenhagen

Det här soffbordet inspirerat av gammaldags träpussel blir en stilfull färgklick i hemmet. Bordet har en glasskiva i klarglas och en stomme i korallfärgad ek. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

5. Äggkopp, Kähler

Korallfärgad äggkopp från Kähler

Sätt färg på frukosten med en äggkopp i årets trendfärg. Koppen kan även fyllas med kryddor och såser till lunch och middag. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

6. Handduk Selma, Ellos Home

Korallfärgad handduk från Ellos Home

Korallfärgad handduk i mjuk frotté som adderar kulör i badrummet. Handduken finns i tre olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

7. Tiffany Tumblr, Guzzini

Tonat glas i korall

Sätt färg på köket med några glas i korallfärg. Det här glaset är gjort i BPA-fri plast som tål maskindisk, vilket gör att den passar för såväl picknicken som i hemmet. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

8. Kudde Weekday, Himla

Korallfärgad kudde

En färgklick som fångar ögat – oavsett om den placeras i soffan eller på en stol. Kudden är gjord i bomull och linne. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

9. Korallfärgad vas, Broste Copenhagen

Korallfärgad vas från Broste Copenhagen

Milt korallfärgad vas som finns i tre olika storlekar. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

10. Why-not bricka, Oyoy

Korallfärgad bricka från OYOY

Rund liten bricka i keramik som fungerar för såväl servering som för ljus eller andra dekorativa föremål. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

11. Air armchair, Magis

Korallfärgad stol från Magis

En statementmöbel i korall är ett säkert kort när man vill addera färg och extra dimension till inredningen. Stolen Air är dessutom praktisk eftersom den går att använda både inom- och utomhus. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

12. Moiré Kelim matta, Hay

Korallfärgad matta från HAY

Lyft hela rummet med en korallfärgad matta. Den här färgglada varianten är gjord i ull och är handvävd i Indien. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

13. Fresh laundry handduk, Himla

Korallfärgad handduk från Himla

Vacker linnehandduk i en matt nyans av trendfärgen korall. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Läs mer:

Årets färg är korall – 5 inredningstips för trendkulören

Utvald läsning

Femina