Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

13 tulpanvaser som gör buketten vackrare

06 feb, 2020 
AvRebecca Wictor
För att dina tulpaner ska få ett långt liv så behöver de mycket plats i vasen. Här är 13 snygga vaser som gör tulpanbuketten vackrare!
Annons

Äntligen är tulpansäsongen här. Dessa underbara blommor som finns alla möjliga färger är synonymt med att våren är på gång.

Varför behöver tulpaner en speciell sorts vas?

Du har säkert sett att det finns speciella tulpanvaser i butikerna, men varför behöver tulpaner en speciell sorts vas? Jo, för att få din tulpanbukett att kännas riktigt frodig och vacker behöver blomman en vas med bred öppning. Detta för att blomman fortsätter växa i vasen och behöver därför gott om plats. Vi har valt ut 10 fina vaser som passar perfekt åt dina tulpaner!

13 vackra tulpanvaser

1. Räfflad vas i klarglas

Vacker tulpan i glas

En vacker munblåst vas från Warm Nordic. Vasen Artic är en elegant vas med bubblor i botten och räfflad utsida. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

2. Kristallglas som ger vackert sken

Fin genomskinlig vas tulpaner

En otroligt vacker vas från Department. Det karaktäristiska mönstret skapar ett fint ljusspel när den fylls med vatten. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

3. Klassisk design

Klassisk form för tulpaner vas

Denna klassiska design ger gott om plats till tulpanerna så de trivs och hålls fräscha. Denna rökfärgade vas kommer från det danska märket Aida. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

4. Enkel vas med svensk design

Ittala vas tulpaner

Den här vackra vasen kommer från Kosta Boda och är framtagen just för tulpaner. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

5. Maffig mässing

skultuna mässing vas tulpaner

Skultuna har tagit fram denna underbara skapelse i mässing och en fin krage som stödjer blommorna. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

6. Liten rosa vas

Rosa vas tulpaner

Den är tulpanvasen från Villa Collection har vid öppning så du ska få plats med ett stort fång blommor! Här kan du köpa den (reklamlänk)!

7. Enkel och vacker

Enkel vit vas

Cooee Design har skapat härliga Clover vas i keramik. Ett konstverk i sig som lyfter din bukett. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

8. Arrangera blommorna på nya sätt

Tulpanvas med lock

Tilde vas från DORRE har två olika lock som hjälper dig att arrangera dina buketter på olika sätt. Locken är i mässing och krom. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

9. Dansk design

Vacker vas från Royal Copenhagen

Black Fluted Mega vas kommer från Royal Copenhagen och funkar väldigt bra till tulpaner. Handmålade svarta blommor ger vasen en extra dimension. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

10. Tidlös design

alvar aalto vas tulpaner linnefärgad

Alvar Aalto-vaserna kommer från det finska märket Iittala och tar verkligen tulpanerna till en ny nivå. Finns i flera olika färger och den senaste i fin linne. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

11. Minimalistisk stil

Vill du ge hemmet ett modernt och grafiskt intryck passar vasen Omaggio från Kähler perfekt. En vacker vas som låter de färgglada tulpaner stå för showen. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

Annons

12. Stor designer-vas

En härlig grön vas från Marimekko, formgiven av Carina Seth-Andersson. Blir en härlig färgklick tillsammans med en maffig tulpanbukett. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

13. Del av en helhet!

Denna vas kommer från Iittala och är en del i serien Kastelhelmi. Droppar av glas dekorerar vasen och gör den levande. Passar perfekt till tulpaner. Här kan du köpa den (reklamlänk)!

LÄS MER:

Annons