Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

5 fina Ikeahacks och DIY-projekt i trendig rotting

22 apr, 2020 
AvNanna von Knorring
Älskar du Ikeahacks och kreativa DIY-projekt? Prova ett i trendig tappning med rotting! Vi har samlat fem av de finaste DIY-idéerna just nu.
Annons

Naturmaterial, och särskilt rotting, är en av årets stora inredningstrender. Fördelen med naturmaterial är att de passar alla inredningsstilar, blir vackrare när de får lite patina med åren samt går att variera i oändlighet för en personlig stil. Dessutom är många naturmaterial miljövänliga om man väljer rätt sort.

Vill du inreda med det trendiga materialet? Om du precis som vi älskar att spana in nya Ikeahacks eller gillar att fördriva tiden med ett kreativt DIY-projekt, så kan ett projekt som kretsar kring rotting vara något för dig.

Här är fem fina Ikeahack och DIY-projekt med rotting att kopiera eller inspireras av:

1. Ikeahack med Billy-hyllan och rotting

Ikeahack med billy och rotting
Foto & Ikeahack: House of Hawkes

Ge trotjänaren Billy från Ikea en modern uppdatering med lite färg och ett par dörrar i rotting. Med det här stilfulla Ikeahacket får du ett helt nytt skåp som passar i hemmets alla rum.

Annons

Här hittar du instruktionerna.

2. Vikvägg i rotting

Ikeahack med vikvägg i rotting
Foto: Ragnar Ómarsson Styling och Ikeahack: Pella Hedeby för Ikea Livet Hemma

Skärma av i hemmet och skapa rum i rummet med en snygg vikvägg. Den här stilsäkra varianten går att skapa själv hemma tack vare stylisten Pella Hedebys smarta Ikeahack.

Här hittar du instruktionerna.

3. Sänggavel i rotting

ikeahack med sänggavel i rotting
Foto & Ikeahack: Burkatron

Rotting är ett fint materialval i sovrummet där det bidrar till en mjuk, naturnära känsla i inredningen. Det här smarta Ikeahacket adderar rotting till den fasta inredningen i form av en snygg sänggavel.

Annons

Här hittar du instruktionerna.

4. DIY-magasinshållare

DIY-projekt magasinshållare i rotting
Foto & DIY-projekt: Craftifair

Det här snygga DIY-projektet passar dig som vill addera en liten dos rotting i hemmet. Den snygga magasinshållaren skapar ordning och reda samtidigt som den ger personlighet till inredningen.

Här hittar du instruktionerna.

5. Sängbord i rotting

Ikeahack med rotting - sängbord
Foto & DIY: Burkatron

Matcha sänggaveln eller addera rotting till sovrummet i en mindre dos med det här lilla sidobordet. I det här smarta Ikeahacket har Ikeas Nesna-sängbord fått en trendig uppdatering med två hyllplan i rotting.

Här hittar du instruktionerna.

Läs mer:

Annons