Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

6 storstadshotell med de finaste juldekorationerna

11 dec, 2017 
AvMikaela Råberg
Somliga tar juldekorationerna till en helt annan nivå. Är du på resande fot i december är chansen stor att du får se någon av de här vackra kreationerna som hittas på storstadshotell världen över.
Annons

Är du ute efter att inspireras av juldekorationer med extra allt är dessa hotell precis vad du letar efter. Här spelar julpyntet huvudrollen hela vintern. Vilket ju är ett säkert kort för att komma i julstämning.

1. Four Seasons Hotel George V, Paris

Glöm minimalistiskt och blygsamt. I hotellobbyn på Paris-hotellet tornar sig gigantiska renar av guldspeglar och en nästan lika stor gran av samma stuk.

Christmas decor, Four Seasons Hotel George V, Paris.
Foto via: Maison francaise

2. The Peninsula, New York

En mer spektakulär entré än The Peninsula i New York får man leta efter. Granris, kulor och ett par ståtliga karusellhästar drar definitivt blickarna till sig från gående längst 5th Avenue.

Annons
Foto via: Pop & Soda

3. Lotte New York Palace, New York

Lotte New York Palace förekommer i serien Gossip girl, men hotellet är även känt för sin enorma och gran som dagtid förgyller med allt pynt och kvällstid lyser upp omgivningen.

Foto via: Setthewed
Foto via: Mapas de viagem
Annons

4. Rosewood, London

Nära idylliska Covent garden ligger Rosewoods drömmiga gårdsplan som juletid kännetecknas av en hög julgran omgärdad av inslagna klappar och en liten bil med hotellets logga på.

Foto via: London bride

5. Hôtel Plaza Athénée, Paris

När julen närmar sig får det här högklassiga hotellet nära Champs-Elysées ett riktigt ansiktslyft och på gårdsplanen byggs bland annat en ljusbeklädd isrink.

Annons
Foto: Dorchester collection

6. Fairmont Hotel, San Francisco

Innanför portarna till Fairmont Hotel finns – förutom en jättegran – ett pepparkakshus i två våningar och vyn skapar verkligen en riktig wow-känsla.

Foto via: Gingerbread fun
Foto via: Capitol corridor
Annons

Artikeln publicerades först på Residence.

 

Annons