Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Byt look och pimpa soffan – våra bästa tips!

19 sep, 2019 
AvLina Sköld
Pimpa soffan I höst
Drömmer du om en ny soffa men känner att det inte är läge att köpa en just nu? Lugn, Femina tipsar hur du kan byta look utan att faktiskt behöva göra så stora inköp.
Annons

Med enkla medel kan du skapa en ny känsla i vardagsrummet. Byt inte ut hela soffan – pimpa den med nya kuddar och plädar! Femina har samlat sina favoriter för höstmyset, allt från mattan med mjuka vinklar som skapar liv, till de varmaste plädarna du vill vira in dig i när regnet faller.

7 favoriter för att pimpa soffan

pläd från ellos i alpackaull i grått

Ljuvlig grå pläd från ellos i alpacka ull, ANNONS här finns den! 

ljusrosa pläd från ellos

Vill du istället hålla kvar i de ljusa tonerna är denna pläd i ljusrosa lätt mönstrade från ellos perfekt, ANNONS här hittar du den! 

Annons

Höstens måste – en orange kudde!

Kudde från Ellos i orange färg

Här är en orange kudde från Ellos i ett härligt mönster som skapar kontrast till resten av soffan, ANNONS här hittar du den! 

kudde från mimou handmålad greige

Handtryckt kudde från Mimou i en greige ton, en fin basfärg. Kudden är tryckt och vävd för hand i bomull. Det vackra trycket i skiftande färger är ett hantverk som gör varje kudde unik. ANNONS Här hittar du den! 

Annons

Våga gå på mönster

Matta med grafiskt mönster i jordiga toner från Linie design

Grafisk matta från Linie Design i jordiga toner, en dröm för vardagsrummet. Här finns den! 

kudde från skeppsbron i prickigt mönster

Kuddfodral Skeppsbron från Linum. Kuddfodralet är tillverkat i en viskos och bomullsblandning med en underliggande ton av mörk burgunderröd som livas upp med mönster i andra toner. ANNONS här hittar du den! 

Annons
pläd från klippan i gråa toner med rutigt mönster

Klippan pläd i höstiga toner med grått, brunt och beiget. En pläd i 100 % lammull som värmer i kylan, ANNONS här hittar du den! 

Läs mer:

Annons