Det var i slutet av augusti som författaren Camilla Läckberg och kampsportaren Simon Sköld meddelade att de i köpt sitt första gemensamma boende. Paret har köpt en lyxig takvåning på Södermalm i Stockholm, i de hippa Sofo-kvarteren.

”Vi kommer bo på Söder och ser otroligt mycket fram emot att flytta in i det första hem vi valt tillsammans. Blir dock inte flytt förrän till vintern, först ska huset säljas och hela våningen måste renoveras då den har kvar inredningen från 1975. Ska bli så kul att göra det här tillsammans”, skrev Camilla efter att de köpt lägenheten.

Lägenheten är 237 kvadratmeter stor och har sex rum och kök. I lyxvåningen finns även en kakelugn, terass, öppen spis och flera ingångar. Lägenheten låg först ute till priset 22 miljoner, en summa som till slut landade på 24,5 miljoner kronor.

Så där ja! Då var den väggen klar! Lite rough och industri så där. Spaden är ett konstverk av japanska konstnären Asuko Kussimurra och är en postmodernistisk reflektion över industrisamhället bristande förmåga till reflektionsförmåga och självinsikt i förhållande till framtidssurrealismen. Inropad på Bukowskis för tre millar. Ett fynd om ni frågar mig. 😎 (Nej mamma jag skojar, jag har inte köpt en spade för tre millar…. 😂) #NyaLägenheten

Ett inlägg delat av Camilla Läckberg (@lackberg)

På Instagram visar Camilla hur renoveringen satt igång.

Om man får tro hennes inspirationsinlägg kommer lägenheten totalrenoveras för att få en betydligt mer modern touch – kanske väntar glasväggar, platsbyggda våningssängar och inredd balkong?

”Den kommer vara så fin när den är klar och jag kommer njuta av vägen dit”, skriver Camilla.

Se fler bilder på lägenheten i Simons blogg.

Är så lycklig och taggad för livet just nu så jag nästan spricker. Hade en rejäl dipp i somras, trött och sliten efter lite för mkt av allt. Men nu när hösten drar igång har allt vänt. Den här lägenheten är dels en underbar vitamininjektion. Så fin energi i den och den kommer vara så fin när den är klar och jag kommer njuta av vägen dit. Sen är det så mkt roligt nu som bubblar jobbmässigt. Mycket jag inte kan berätta. Än. Men jag har aldrig haft så mkt roliga bollar i luften än just denna höst. Så många drömmar som är på väg att förverkligas, så många mål jag snart kan bocka av. Och ni får följa med framöver. Så klart. Är nada och inget utan er, mina läsare, och jag vill skicka ett stort TACK för att ni hänger med i både berg och dalar. ❤️ #BlirNyttKök #Tidsresa @alexanderwhitesthlm @wilhelminaba @storkholmphotography

Ett inlägg delat av Camilla Läckberg (@lackberg)

Läs även:

Camilla Läckberg: Kvinnor som tar plats får alltid kritik

Maria Sveland: ”Bakom varje framgångsrik kvinna hittar du ofta en skilsmässa”

Bloggaren Dagny, 104, förverkligar sin dröm – debuterar som författare

Författarporträtt: succéförfattaren Caitlin Moran

Artikeln publicerades ursprungligen på Hant.se.

Mest läst