carina berg landstalle

Det var i slutet av 2017 som Carina Berg, 41, fann kärleken på nytt efter skilsmässan från Kristian Luuk, 52, 2016. Det är fotbollsspelaren Erik Johansson, 29, som vunnit Carina Bergs hjärta.

I början av 2018 förlovade sig paret och Carina Berg visade upp sin förlovningsring på Instagram. I december förra året gifte de sig. Det blev ett intimt bröllop omgivna av sina nära och kära i Vemdalens kyrka i Härjedalen.

Efter att ha både förlovat och gift sig under loppet av ett år tog Erik Johansson och Carina Berg nästa steg i sin relation och köpte ett sommarhus i Stockholms skärgård. I podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva berättade Carina Berg i maj om köpet – som kanske inte var helt lyckat.

– Tio timmar senare vinner vi budgivningen på det största rucklet i hela skärgården. Det är ett hundra år gammalt trähus, som har stått och förfallit. Det finns inget tak. Man har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är 3,5 vägg och några gamla glasögon som ligger kvar där i huset, sa Carina Berg i podden.

Hon skämtade också om att de skulle bli tvungna att slå upp ett tält ovanför sitt hus för att skydda det. En renovering var nödvändig, minst sagt.

– I den här renoveringen, så finns det ingenting som inte behövs. Det finns inget rinnande vatten, så vi måste ha ett avlopp, vi måste ha en toalett, sa hon då.

Känner sig som vinnare

På Instagram har nu Carina Berg lagt upp en bild på sitt hus i sommarsolen. Det är ett rött tvåvåningshus omgivet av björkar. På marken nedanför ett öppet fönster syns en stor hög med bråte.

Vårt sorteringssystem (system… starkt ord!) vinner kanske inga priser, men vi myser ändå runt som vinnare! Drömkåken är vår! Med alla sina hål och prylar”, skriver Carina Berg till bilden.

FOTO: TT, Instagram

Läs mer:

Carina Berg och 4 andra kändisar som renoverar

Jessica Almenäs försvarar Carina Bergs kärleksbild

Margaux Dietz stora renoveringsplaner: ”Lite läskigt”

Mest läst