Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Designklassiker till fast pris i Bukowskis shop!

31 maj, 2018 
AvIda Gustafsson
Skippa första, andra, tredje och gå direkt till köp!
Annons

Auktionsfirman Bukowskis utökar sitt urval av vintageföremål som man kan köpa direkt, sedan tidigare har de haft direktförsäljning på klockor och smycken. Men nu utökas möjligheten för vintageälskare att slå till på sina favoriter direkt.

Med konceptet Bukowskis shop är det fasta priser som gäller och man kommer där att sälja ett urval av design, mode från kända formgivare, dekorativ keramik, kelim mattor och handplockade och smycken och klockor.

Annons

– Genom att erbjuda en del av Bukowskis dynamiska utbud till ett fast pris möter vi de kunder som inte vill eller har möjlighet att vänta in en specifik auktion samt de som vill vara säkra på att de får just den där soffan, just nu. Genom Bukowskis shop vill vi även möta den stora efterfrågan vi ser hos inredare världen över som ibland blivit begränsade av själva auktionsförfarandet, säger Björn Extergren, intag- och försäljningschef, Bukowskis.

Annons

Föremålen som säljs i Bukowskis shop kommer till en början att säljas i prisklassen 3000-40 000 kronor och i takt med att föremålen säljs kommer shopen att att uppdateras fortlöpande. 

I höst planerar man även att inleda samarbeten med möbelformgivare och inredningsdesigners.

Bukowskis shop finns tillgängligt i Bukowskis-appen, men även på sajten.

[socializer-facebooklikeshare]

Annons