Artikeln innehåller reklamlänkar
Slå på ljud

Doften är ett av våra viktigaste sinnen när det kommer till att väcka minnen och få oss att känna lugn och harmoni. Därför är doften det perfekta knepet för att skapa julkänsla i hemmet. Tänd ett doftljus en stund per dag och njut av julens dofter av kanel, apelsin, nejlika och glöggkryddor. Eller placera ut doftpinnar i hemmet för en lugn och lyxig känsla. Vi har valt ut våra 16 favoriter i lyxiga och stilrena designer som alla lyfter ditt hem.

16 lyxiga doftljus och doftpinnar till julen 2020:

Kalenderljus, Ferm Living

kalenderljus ferm living

Kalenderdoftljus i glasburk som sprider en härlig julkänsla där du kryssar över dagarna i väntan på jul från Ferm Living. Se mer och köp det här (länk till Awin.com).

Doftpinnar, H&M Home

doftpinnar hm home

Glasflaska med tillhörande doftpinnar med doft av Cedar. Se mer och köp dem här (länk till H&M).

Doftljus, Skandinavisk

doftljus skandinavisk

Ett doftljus med bomullsveke gjord på sojavaxblandning med trälock från Skandinavisk. Ljuset doftar kanel och glöggkryddor. Se mer och köp det här (länk till Åhléns).

Doftljus, Voluspa

doftljus voluspa

Doftljus med 40 timmars brinntid och sofistikerad doft av "Crashed Candy Cane" från Voluspa, burken går att återanvända. Se mer och köp det här (länk till Awin.com).

Doftljus, Molton Brown

doftljus molton brown

Exklusivt doftljus i begränsad upplaga med doft av mynta, sandträ och mysk från Molton Brown. Se mer och köp det här (länk till Åhléns).

Doftpinnar, Yankee Candle

doftpinnar yankee candle

Juliga doftpinnar med doft av kanelstänger och kryddnejlika från Yankee Candle. Se mer och köp dem här (länk till Adtraction).

Doftljus, Byredo

doftljus byredo

Doftljus från Byredo med doft av mysig chai. Se mer och köp det här (länk till Åhléns).

Adventsljus, Ferm Living

adventsljus ferm living

Kaneldoftande adventsljus i glasburk med lock, tänd ett varje advent, från Ferm Living. Varje ljus har en brinntid på 9 timmar. Se mer och köp dem här (länk till Awin.com).

Doftljus, Skandinavisk

doftljus skandivnavisk

Krispigt och fräscht doftljus med ton av frusna bär och timmer från Skandinavisk. Se mer och köp det här (länk till Awin.com).

Doftpinnar, Jo Malone London

doftpinnar lo malone london

Doftpinnar med doft av myrraträdet, blandat med varm sötmandel och fylligt vaniljdoftande tonkabönor från Jo Malone London. Se mer och köp det här (länk till Åhléns).

Doftljus, Lagerhaus

doftljus lagerhaus

Klassiskt juligt ljus med doft av kanel från Lagerhaus. Se mer och köp det här (länk till Apprl).

Doftljus, Woodwick

doftljus woodwick

Ett exklusivt doftljus av sojavax med träveke och lång brinntid. Saftiga julbär blandat med en touch av varma kryddor och mistelkärna från Woodwick. Se mer och köp det här (länk till Åhléns).

Doftpinnar, Rituals

doftpinnar rituals

Doftpinnar med indisk ros och sötmandel från Rituals. Se mer och köp dem här (länk till Åhléns).

Doftljus, H&M Home

doftljus hm home

Doftljus i glasburk med toppnoter av eukalyptus och mandel som går över i hjärtnoter av enbär och cypress. Se mer och köp det här (länk till H&M).

Doftljus, Meraki

doftljus meraki

Doftljus med yxigt utförande i mörkt glas med en doft av nordisk skog och tall från Meraki. Se mer och köp det här (länk till Cervera).

LÄS MER:

Säsongens trendigaste ljus – här kan du köpa dem

5 missar att se upp för när du hänger tavelvägg

Julklappstips 2020 – till mamma, syster och flickvän