Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ellos Homes höstkollektion 2019 är här – se bilderna

28 aug, 2019 
AvNanna von Knorring
Rotting, dova höstfärger och eleganta linjer. Höstens trender och nyheter har landat på Ellos Home. Se de inspirerande bilderna här!
Annons

Hösten är i full gång i butikerna och så även hos Ellos Home, där den nya kollektionen för hemmets alla rum lanserats. Höstkollektionen 2019 släpps i fyra etapper med inspirationsbilder från fyra influencers hem. I hemmen blandas deras personliga stil upp med höstnyheter från Ellos Home. Först ut är finlandssvenska Didem Özgün och svenska Emelie Törling följt av Caroline Blomst och danska Funda Cristophersen.

Sovrum med sänggavel i rotting, bord i mässing och sammetspuff hos Ellos Home hösten 2019
Annons
Dagbädd i sammet från Ellos Home hösten 2019
Ellos Homes nyheter i höst går i jordnära färger
Piedestal i mässing och fåtölj från Ellos Home 2019
Annons

I bilderna från de första två hemmen som lanserats ligger fokus på de två rum som ofta tillsammans utgör hjärtat i hemmet – vardagsrummet och köket. De två rummen är de där vi umgås allra mest i hemmet och vilken som är favoriten kan vara svårt att avgöra. Köket är nämligen inte längre bara till för matlagning. Det är här vi äter och umgås och rummet kan dessutom fungera som hemmakontor.

Nyheter till vardagsrummet från Ellos Home
Detaljer från Ellos Homes höstkollektion
Annons
Ellos Homes höstkollektion har stolar i rotting och senapsgula accenter
Sammetsstol från Ellos Home hösten 2019

Höstens kollektion hos Ellos Home bjuder på något för de flesta smaker. Det finns mycket eleganta former och linjer, blanka mässingsdetaljer och mjuka sammetsytor. Naturnära färger, rotting och kontrasterande svarta detaljer bidrar till en tidlös inredningsstil.

Annons

Bland hösttrenderna syns senapsgula accenter, dova kulörklickar som rostrött och eklektiska mönster samt accessoarer till hemmet. Den här säsongen är det zebramönstret som är särskilt populärt hos Ellos Home.

Dagbädd från Ellos Home
Golvlampa från Ellos home 2019
Annons
Matplats i Ellos Homes höstkampanj 2019
Vitrinskåp från Ellos Home hösten 2019

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons