Rosa, nude, tegel och andra brända toner har varit högt upp på trendskalan länge. Men vår kärlek till rosa håller i sig och med våren för dörren blir suget efter ljuva rosa nyanser bara ännu större. Ellos satsar stort på de mjuka tonerna i sin nya vårkollektion. I nya kampanjen A love story hittar vi mattor, kuddar, puffar, filtar och vaser – men också en rosa soffa – och ett rosa bord. Bakom den fina stylingen står stylisten och inredningsinfluensern Daniella Witte.

Se några av våra favoriter ur Ellos rosa kollektion här:

1. Rosa glasvas

Rosa glasvas

Rosa glasvas, perfekt till vårens skira kvistar och vilda buketter. Höjd 18 cm. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

2. Rosa viskosmatta

rosa matta

Handvävd, mjuk matta av viskos med gråa fransar och dekorativt grafiskt mönster i relief.  Storlek: 170×240 cm. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

3. Randig kudde

randig rosa kudde ellos

Kudde i rosa och tegelrött med kraftigare struktur och ränder i chenille. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

4. Rosa brickbord

Rosa bord

Soffbord i rosa metall. Brickan är avtagbar och benen fullt hopfällbara. Bordet finns i två olika höjder och bredder, fint i par!  Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

5. Frostad ljuslykta

rosa ljuslykta ellos

Ljuslykta av frostat glas som ger mysigt sken. Passar också bra som liten kruka. Finns i två storlekar och även i grått och gult. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

6. Liten sammetsstol

mörkt rosa stol ellos

Nätt och skön stol i rubinröd sammet. Finns även i ljusrosa och cognacsbrun. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

7. Matta med geometriskt mönster

Blockmönstrad matta i rosa

Handtuftad matta i färgblock som formar ett mönster i årets trendfärger rött, rosa, beige och grått. Storlek: 140×200 och 170×240 cm. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

8. Dagbädd i sammet

Rosa dagbädd

Drömmen är att ha plats för en lyxig dagbädd. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

9. Rosa soffa i sammet

Rosa soffa

Ljust rosa tresits-soffa i klassisk modell med ben i svart metall. Läs mer och köp här (reklamlänk från Awin.com)

 

Läs också:

Uppdatera inredningen med 2019 års trender

Så ser våren 2019 ut hos Ellos Home

Spana in vårnyheterna hos Åhlens – och se våra 9 favoriter

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: