Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Fynda inredning på Black Friday – här är våra 15 favoriter

23 nov, 2018 
AvNanna von Knorring
Är du ute efter att fynda inredning på Black Friday? Vi har handplockat några av de snyggaste inredningsdetaljerna och möblerna som finns på rea i dag.
Annons

Black Friday är en av världens största shoppingdagar som infaller dagen efter Thanksgiving i USA, i år fredagen den 23 november. Shoppingdagen har de senaste åren setts som startskottet på julhandeln i Sverige.

Är du ute efter julklappar till dina nära och kära – eller kanske till dig själv? Vi har valt ut inredningsdetaljerna som går att fynda i dag – från speglar och lampor till plädar och mattor – här är våra favoriter!

1. Kruka Cloudy, DBKD

Kruka Cloudy av Hanna Wessman

Cloudy är en snygg kruka formgiven av designern Hanna Wessman. Krukan finns i flera olika utföranden och färger. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

Annons

2. Påslakanset Cornelia, Ellos Home

påslakan i ekologisk bomull från ellos home

Påslakanset i fem alternativt sex delar i mjuk och sval ekologisk bomull. Finns i vitt, ljusgrått, mörkgrått, ljunglila och plommonrött. Här kan du fynda det i dag (reklamlänk).

3. Grazia taklampa, Soffadirekt

Taklampa Grazia från Soffadirekt

Stilren taklampa med plats för sex stycken ljuskällor. Armaturen finns i svart, mässing och nickel. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

Annons

4. Pläd Vendela, Jotex

Våfflad pläd från Jotex

Stor våfflad pläd i bomull med fransar. Mysig att svepa in sig i under vinterhalvåret och snygg som en inredningsdetalj på soffan, finns i flera färger. Här kan du fynda den i dag (rabatten dras i kassan) (reklamlänk).

5. Rund spegel, House Doctor

Rund spegel från House Doctor

Speglar öppnar upp i inredningen och kan få mindre rum att kännas större. Den här runda spegeln har dovt, gråtonat glas och är enkel att hänga upp på väggen. Spegeln mäter 80 centimeter. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk). Spegeln finns även i klarglas, här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

Annons

6. Milano ljusstake, Star Trading

Milano adventsljusstake

Trendig adventsljusstake i högblank mässingsbelagd stål med synliga kablar. Kombinera med valfria ljuskällor för att sätta din egen prägel på ljusstaken. Finns även i krom och vitt. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

7. Sänghimmel, Ellos Home

Ellos Home sänghimmel

Mörkblå sänghimmel som är lika fin i läshörnan som ovanför sängen i sovrummet. Finns även i vitt. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

Annons

8. Ryamatta Tanger, Ellos Home

ryamatta från ellos home

Mjuk ryamatta med en tät, tjock lugg och ett fint rutmönster. Mattan finns i tre olika utföranden. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

9. Vaser, Iittala

Aalto vaser

Set om två tidlösa glasvaser formgivna av Alvar Aalto. Här kan du fynda dem i dag (reklamlänk).

Annons

10. Ivy viskosmatta, Soffadirekt

viskosmatta från soffadirekt

Förmånlig, mjuk viskosmatta med fin lyster. Mattan finns i flera olika färger och här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

11. Pläd Tempo, Granit

Pläd från Granit

Vändbar pläd som blir en snygg färgklick i soffan, men som även finns i grått. Pläden är gjord i ull och ingår i Granits Omtanke-sortiment. Här kan du fynda den i dag (rabatten dras i kassan) (reklamlänk).

Annons

12. Linje julstjärna, Watt & Veke

Julstjärna från Watt & Veke

Höj stämningen i hemmet lagom till jul! Den här klassiska julstjärnan i vitt papper har minimalistiska detaljer i glittrigt guld. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

13. Stol med sammetssits, House Doctor

Sammetsstolar från House Doctor

Piffa till arbetshörnan med en ny, bekväm stol. Den här stilrena stolen med sits och ryggstöd i mjuk sammet ger ett elegant intryck i sin enkelhet. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

Annons

14. Ripple champagneglas/desserskål, Ferm Living

Glas som även fungerar som dessertskål

Stilrena glas går aldrig ur tiden och de här eleganta champagneglasen kan även fungera som snygga dessertskålar. Här kan du fynda dem i dag (reklamlänk).

15. Viskosmatta, Layered

viskosmatta från layered

Tidlös, elegant viskosmatta från svenska Layered, här i färgen Elephant gray, men finns i flera färger. Mattan är handvävd och har en mjuk, något glansig yta. Här kan du fynda den i dag (reklamlänk).

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons