Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Halloweentips: 7 kreativa sätt att dekorera med pumpa

24 okt, 2016 
AvSofia Börjesson
Tycker du att den klassiska halloweenpumpan känns tråkig och uttjatad? Ta en pysseldag och gör en av de här varianterna!
Annons

Vem har sagt att dekorationen måste vara läskig runt halloween? Köp många små pumpor och ha målarverkstad med barnen, eller förvandla pumpan till en maffig blomstervas – möjligheterna är oändliga med lite fantasi och inspiration.

Ska du ha middagsbjudning? Spraya några små pumpor i guld som du sedan kan fästa namnetiketterna på.

Sätt din egen prägel på pumpan genom att karva ut karlavagnen, eller varför inte ditt stjärntecken? Stämningsfullt och mysigt när mörkret faller på.

Låt pumporna tjäna som krukor eller vaser och låt blommor i höstens eldiga färger stå i centrum.

Vem har sagt att en pumpa bara kan ätas eller vara dekorativ? Här är två utmärkta exempel på hur du på ett praktiskt sätt kan använda dig av pumpan som vin- eller ölkylare på festen.

Nog för att pumpor och Halloween går hand i hand, men det går ju faktiskt lika bra att karva i en ananas, en paprika, ett äpple eller en apelsin. Annorlunda och kul!

Måla pumporna i olika färger eller gör små dekorativa munkar. Perfekt pyssel för hela familjen!

Svampar, katter eller sniglar ger en hemtrevlig och ombonad känsla i trädgården. Som sagt, bara fantasin sätter gränser för vad du kan göra med dina pumpor inför halloween.

Lycka till!

Annons