Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Här är budgetkedjornas höstkollektioner 2018

28 sep, 2018 
AvNanna von Knorring
Vill du prova någon av höstens snygga trender utan att tömma hela plånboken? Då ska du spana in budgetkedjornas breda utbud. Från H&M och Ikea till Ellos Home – spana in alla höstnyheter här.
Annons

Hösten är här med besked och nu stannar vi gärna inomhus med tända ljus, värmande plädar och kuddar i mängder. En ny säsong kommer även med nya trender och visst är det roligt att uppdatera hemmet med en ny detalj då och då.

Budgetkedjorna erbjuder mycket att välja bland i höst – från naturnära färger och ljusa pasteller till mönsterexplosioner och sammetskuddar i ädelstenstoner. Oavsett stil, så finns det något för de flesta när det kommer till höstens trender.

Här är alla budgetkedjornas höstkollektioner 2018 – vilken är din favorit?

Jotex höstkollektion 2018

Jotex höst 2018

Den här säsongen satsar Jotex på jordiga toner och accentfärger i orange och rött. Materialmixen är påtaglig med såväl sammet, keramik och trä som de starkast lysande stjärnorna i höstkollektionen.

Annons
Jotex höstkollektion 2018
Ellos home höst 2018

Hos Ellos Home går hösten i maximalismens tecken med färg, material och mönster – gärna i mustiga färger med accenter i rosa, orange och gult. Ledorden är personligt och lekfullt, det ska gå att se vem som bor i ett hem.

Annons
Ellos Home höstkollektion 2018
Granit höst 2018

Hösten hos Granit går under tre teman; höststart, textil och växter. Kollektionen innehåller praktisk förvaring och skrivbordstillbehör, men även mjuka textilier i mängder – gärna i trendfärgen kummin. Detaljerna domineras av naturlig grönska och matchas bäst med naturmaterial i enlighet med den naturnära trenden.

Annons
Granits höstkollektion 2018
H&M hösten 2018

Hos H&M har inredningsdesignerna inspirerats av New York och konstens värld i höst. Djärva kulörer, textur, form och geometriska mönster präglar kollektionen som går under namnet Modern Art.

Annons
H&M höstkollektion 2018
Zara Home höst 2018

I år går hösten i naturnära toner med ett stort fokus på naturmaterial – åtminstone om vi ska tro Zara Homes kollektion. Utöver jordiga monokroma helheter bjuder kollektionen även på mönster som bryter av, både när det kommer till textilier och porslin.

Annons
Zara Home höstkollektion 2018
Ikea hösten 2018

Ikea har släppt sina höstnyheter i flera omgångar. Redan i somras fick vi kika på nyheter i ljusa färger, vilket följdes upp med mer pasteller, snygg förvaring och svarta accenter när höstkollektionen lanserades.

Annons

I oktober kommer dessutom ytterligare höstnyheter och den här gången är det något helt annat – nämligen en mönsterexplosion. Den andra höstkollektionen innehåller såväl djupa kulörer, blommiga och skotskrutiga mönster som eklektiska detaljer.

Ikea höstkollektion 2018 – oktober

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Annons