Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är de mest klickade objekten på Hemnet 2017

19 dec, 2017 
AvNanna von Knorring
Från pampiga sekelskiftesvillor och kändishem till exklusiva våningar med Kungliga slottet som närmsta granne. Hemnet-användarna har drömt stort i år. Här listar vi de mest klickade objekten från året som gått.
Annons

Det är snart dags att sätta punkt för ytterligare ett år och många passar på att sammanfatta året som gått, däribland Hemnet. Sammanlagt har svenskarna spenderat 40 miljoner timmar på att surfa och drömma sig bort bland bostäderna på sajten och fram till november hade det registrerats hela 991 miljoner klick.

Men några objekt lockade fler än andra. Årets allra mest sedda objekt samlade närmare 303 000 klick. Här listar vi de sex mest klickade bostäderna på Hemnet år 2017.

1. Takvåning på Linnégatan, Stockholm

Den här takvåningen lockade 302 437 klick – och vi förstår varför. Boarean i den totalrenoverade tvårummaren var hela 124 kvadratmeter och dessutom ingick en fantastisk utsikt över centrala Stockholm samt en takterrass i tre väderstreck om 109 kvadratmeter. Penthouset från 2015 är en påbyggnad i obehandlad koppar belägen på en befintlig 1970-talsfastighet. Utgångspriset låg på 28 880 000 kronor och mäklare var Siv Kraft.

Annons

2. Villa på Stockholmsvägen i Djursholm, Danderyd

Denna pampiga jugendvilla i gamla Djursholm lockade många besökare och samlade 157 622 klick på Hemnet. Med stor tomt, en boarea om 530 kvadratmeter fördelad på 15 rum är sekelskiftesvillan en dröm för många. Mäklare var Vincent Forssbeck och utgångspriset låg på 33 miljoner kronor. Villan är såld, men finns fortfarande att beskåda på mäklarens hemsida här.

3. Villa på Gamla Hjuviksvägen i Torslanda, Göteborg

Ett av tre objekt på årets klicktopp som fortfarande finns ute till salu är den här exklusiva arkitektritade villan i Torslanda strax utanför Göteborg. Villan är ritad av arkitekten Gert Wingårdh och har en boarea på 300 kvadratmeter samt stor tomt. De boende kan bland annat njuta av pool, jacuzzi, bastu och två stora takterrasser. Utgångspriset ligger på 15,9 miljoner och mäklare för villan är Eklund Stockholm New York. Se fler bilder på villan hos mäklaren här.

Annons

4. Våning på Trångsund i Gamla Stan, Stockholm

Många var nyfikna på den stora våningen intill Storkyrkan och Kungliga slottet i Gamla stan och faktum är att den historiska lägenheten fortfarande finns ute till salu. Med egen entré, nio rum och en boarea om 379 kvadratmeter har den ett pris på 48 miljoner kronor och förmedlas via Wrede Fastighetsmäkleri. Se fler bilder hos mäklaren här.

5. Villa på Kantarellvägen i Enskede, Stockholm

Intresset för att kika in hemma hos deckardrottningen Camilla Läckberg var även stort. Enskedevillan lades ut till försäljning i oktober och hade ett utgångspris på 12 950 000 kronor. Den charmiga villan har en boarea om 145 kvadrat och en tomt på drygt 530 kvadratmeter. Villan, som byggdes år 1927, såldes av Notar.

6. Villa på Regementsgatan i Fridhem, Malmö

Den pampiga stenvillan på Regementsgatan i Fridhems villastad lockade många nyfikna Hemnet-surfare. Villan som byggdes 1867 är en av Malmös äldsta och finns fortfarande till salu för 30 miljoner kronor. Villan om tre plan är på 555 kvadrat och det finns även ett annex om 110 kvadratmeter på den stora parkliknande tomten. Se fler bilder hos mäklaren här.

Bilder via Hemnet

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.

 

Annons