Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Ernsts nya sommarprojekt – snart är det premiär!

13 jun, 2017 
AvHelena Sjögren
Ernst Kirchsteiger är ett av våra säkra sommartecken. Nu är det klart vilket hus han kommer att renovera i sommar. "Jag är så fylld av inspiration", säger han.
Annons
Foto: Cecilia Möller/TV4

Sommar efter sommar har Ernst Kirchsteiger renoverat hus i det numera klassiska ”Sommar med Ernst”. Sommaren 2017 är inget undantag.

Och dagen före midsommar är Ernst Kirchsteiger tillbaka i tv-rutan. Inför premiären har programledaren valt att dela med sig av ett litet smakprov av årets sommarhus på sin Facebook-sida.

– Jag är så fylld av inspiration. För den här kåken här bakom, den har förfört mig totalt. Jag ger järnet, säger han i det korta klippet.

Förra sommaren renoverade Ernst Kirchsteiger herrgårdsflygeln på Gustavsviks herrgård i Kristinehamn i Värmland. Lagom till julen återvände Ernst också till Gustavsviks herrgård för att spela in ”Jul med Ernst”.

– Det har varit fantastisk, underbart och spännande. Jag är väldigt ödmjuk inför att så många människor engagerat sig, peppar och följer med mig på min sommar-resa med huset och platsen, sa Ernst Kirchsteiger till TV4 i september 2016.

Sommar med Ernst har premiär i TV4 den 22 juni!

Artikeln är ursprungligen publicerad på allas.se 

Annons