Förra året lanserade H&M Home möbler och lampor i en stor variation av stilar. Nu fortsätter satsningen på större detaljer till hemmets alla rum. I höst utlovas uppdaterade versioner av tidigare favoriter samt ett antal nyheter som vi redan nu kan smygkika på.

Bland nyheterna för hösten finns golv- och taklampor, bänk och soffbord i ljus ask, ett vägghängt skåp, blomsterbord och soffbord i marmor.

Möbelnyheter i naturnära färgpalett från H&M Home 2019
Möbelnyheter i ljust trä hösten 2019 från H&M Home
Lampor och möbler hos H&M Home hösten 2019

Stilen präglas övergripande starkt av en skandinaviskt minimalistisk inredningsstil, men det finns flera tydliga influenser från Japan. Helheten blir trendriktigt ljus och naturnära – en stil som syns i många hem och verkar vara här för att stanna på lång sikt. I höst blir det mycket ljust trä, lampskärmar i vitt papper och trendiga detaljer i rotting.

Ny golvlampa från H&M Home hösten 2019
Mässingsfärgad lampa från H&M Home hösten 2019

Den naturnära och nedtonade paletten vägs upp av eleganta lampor i mässing med ljuskällor i opalglas. En fortsättning på de lampor som lanserades i våras, inspirerade av liljekonvaljen och vars design ger en Art déco-touch till hemmet. Det kommer även att komma pulverlackerade lampor i svart för den som föredrar mörkare detaljer i inredningen.

Inredningstrend i höst: Rotting

Blombord och vägghängt skåp från H&M Home hösten 2019

Rottingtrenden hänger även i sig och syns i ett vägghängt skåp och ett blomsterbord. Placerar man flera vägghängda skåp på rad intill varandra kan man skapa känslan av trendigt sidobord. Rotting är dessutom ett material som åldras snyggt och som, sin nuvarande trendstatus till trots, är en tidlös favorit när man stylar den på ett sätt som passar för det egna hemmet.

Soffbord i röd marmor från H&M Home hösten 2019

För den som är ute efter en uppdaterad version av soffbordet i marmor lanserar H&M Home även en blickfångare i form av ett bord i röd marmor och mässing.

De första nya produkterna lanseras i butik med start i slutet av juni och släpps sedan löpande under sommaren. Utbudet av möbler och lampor finns tillgängligt i H&M Homes konceptbutiker samt online.

Foto: H&M Home

Läs mer:

Inred med trendig rotting – 9 inspirerande stylingtips

Hösten 2019 på Ikea – se de första nyheterna (och våra favoriter!)

Mest läst