Hösten har anlänt till inredningsbutikerna som börjar fyllas på med nyheter och höstkollektioner. Hos H&M Home går höstens inredningstrender i maximalistisk anda med en jordnära grund, vilket erbjuder något för de flesta smaker. Kollektionen i stort bejakar det tidlösa och naturnära, medan detaljerna är eklektiska och nyckelmaterialen utgörs av grön marmor, mässing och den mjuka sammeten.

Det är den brittiska it-tjejen, modellen och skådespelaren Poppy Delevingne som frontar höstkampanjen i år. Den nya kollektionen presenteras i form av ett Hemma hos-reportage i hennes London-hem.

Förutom höstens nyheter från H&M Home bjuds det på en stor dos inredningsinspiration från Poppys eget hem som starkt präglas av hennes unika, färgsprakande personlighet och stil. Inspirationen har hon främst hämtat från filmer och från modevärlden och de starkast lysande stjärnorna är materialmixen, de eklektiska detaljerna och en härlig bonanza av färger och mönster.

Poppy Delevingne frontar H&M Homes höstkampanj 2019
Hemma hos Poppy Delevingne är det eklektiskt och modigt inrett
Poppy Delevingne visar upp sitt hem i H&M Homes nya kampanj

H&M Homes höstkollektion hos Poppy Delvingne

Poppy Delevingnes hem är glamouröst med en modern känsla – det är lyxigt, men samtidigt roligt. Modiga färg- och mönsterkombinationer skapar blickfång i inredningen tillsammans med souvenirer från hennes resor. Sovrummet går nästan helt i nyanser av ljust rosa och badrummet går i grönt med detaljer i mässing. Höstens populära material sammet kombineras med unika vintageföremål och de ljusare nyanserna av rosa och grönt kontrasteras med mörkare kulörer för en ombonad känsla i hemmet.

H&M Homes höstkollektion syns i hemmet i form av flera nyanser av grönt, detaljer i både naturmaterial och mässingsfärg samt dovt rosa nyanser och utstickande detaljer, exempelvis ett kuddfodral med en björn på. Detaljerna som sticker ut kan lika väl kombineras med dämpade toner och en monokrom, naturnära grund om man föredrar några få blickfångare i inredningen och inte vill ta ut svängarna lika mycket.

Poppy Delevingnes sovrum går i ljusrosa toner
Badrummet går i grönt med detaljer i mässing från H&M Homes höstkollektion
Höstnyheter hos H&M Home 2019
Poppy Delevingne är ansiktet utåt för H&M Homes höstkollektion

Bakom kulisserna på kampanjen.

”Eftersom heminredning handlar om att omge sig med föremål man älskar blev jag exalterad för den här kampanjen med H&M Home då det verkligen passar mitt hem! Det är spännande att arbeta med ett internationellt inredningsföretag som har ett brett utbud av produkter, särskilt då jag gillar att blanda texturer, färger och material,” säger Poppy Delevingne om kampanjen, som går under namnet At Home With Poppy Delevingne, i ett pressmeddelande.

Höstkollektionen släpps i butik och online torsdagen den 15 augusti.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Se fem favoriter ur kollektionen nedan:

1. Påslakanset i tvättad linne, 699 kronor

Påslakanset i tvättat linne från H&M Home hösten 2019

2. Vas i grönt glas, 299 kronor

Grön vas från H&M Home hösten 2019

3. Korg i flätad rotting, 399 kronor

Korg i flätad rotting från H&M Home hösten 2019

4. Djupgrön pläd med fransar, 399 kronor

Mjuk pläd i djupgrönt från H&M Home hösten 2019

5. Bricka i trä, 149 kronor/styck

Bricka i trä från H&M Home hösten 2019

Foto: H&M Home

Läs mer:

H&M Home utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

Hösten 2019 hos Zara Home – se kollektionen här

Hösten hos Åhléns är här – se våra 9 favoriter

Mest läst