Ikea har länge erbjudit det allra mesta för hemmet och hela familjen, med undantag för våra husdjur. Men nu är sortimentet komplett.

Läs också: Gråskala och skandinaviska detaljer – så ser julen 2017 ut på Ikea

I dagarna lanserade Ikea Lurvig – en kollektion med katten och hunden i fokus.

Initiativet hyllas världen över, men sortimentet kommer till en början bara finnas på Ikea-varuhus i USA, Kanada, Frankrike och Japan. Från och med mars 2018 ska produkterna finnas i fler butiker världen över, dock är det ännu oklart om Lurvig kommer till Sverige.

Kollektionen är utvecklad tillsammans med djurälskande designers och även utbildade veterinärer har varit med på ett hörn, för att säkerhetsställa att materialen och utformningen hamnar mitt i prick.

– Sortimentet täcker in alla element som vi delar med våra husdjur både inomhus och utomhus, så du och ditt hudsjur kan njuta av ert hem tillsammans, skriver Ikea.

Lurvig innehåller allt från bäddar, klösbrädor, transportburar, mysiga krypin, matskålar, borstar och leksaker, till hela möbler anpassade för katten och hunden.

De otroligt söta bilderna på hur våra fyrbenta vänner använder kollektionen skapar ha-begär hos oss djurägare. Så nu får vi hålla tummarna att Lurvig snart kommer till Sverige!

Fler bilder och alla produkter för hunden hittar du här!

Fler bilder och alla produkter för katten hittar du här!

Foto: Ikea

Läs också: 5 starka hälsofördelar med att ha husdjur

Artikeln publicerades först på ELLE Decoration.