Söker du inspiration till din trädgård eller uteplats i sommar? Här är sju inredningsprofiler som du bara måste följa på Instagram.

1. Luke Edward Halls engelska trädgårdscharm

503 Service Unavailable

Det gick ett sus genom bloggvärlden när den unga brittiska konstnären, designern och modeprofilen Luke Edward Hall släppte ett designsamarbete med Svenskt tenn i mitten av maj. Med sina minst sagt färgstarka inredningar och outfits har han tagit både mode- och inredningsvärlden med storm de senaste åren.

Är maximalistiska London-interiörer och vyer från den engelska landsbygden din grej? In och följ Luke Edward Hall på Instagram.

2. Elin Lannsjös inspirerande kolonilott

503 Service Unavailable

Elin Lannsjö, som bloggar om inredning på ELLE Decoration, skapar magi i sin koloniträdgård och på Instagramkontot. Följ Elin för drömmiga foton och fina stylingtips.

3. Elsa Billgrens stentrappa på Gotland

503 Service Unavailable

För många symboliserar nog en solvarm stentrappa drömmen om ett eget ställe på Gotland. Och tv- och bloggprofilen Elsa Billgrens stockroskantade trappa leder upp till en annan vanlig dröm: Den vackra punchverandan som har renoverats omsorgsfullt.

Om du funderar på att skaffa ett sommarställe, letar idéer till din egen uteplats eller bara vill drömma dig bort, fixar Elsa inspiration hela sommaren på Instagram.

4. Kristin Lagerqvists trädgårdsbuketter

503 Service Unavailable

Entreprenören och bloggaren Krickelin har fått många att drömma om ett eget växthus. Förutom inspiration till odling och styling av rofyllda platser utomhus, delar hon med sig av buketter plockade i den vackra trädgården på sitt Instagramkonto.

5. Daniella Wittes snygga terrass

503 Service Unavailable

Nej, det är inte en lyxig resort en lång flygresa bort, utan inredningsdesignern, stylisten och fotografen Daniella Wittes egen uteplats vid poolen hemma i Skåne. Följ Daniella på Instagram för en rejäl dos av vilsamma miljöer med wow-effekt.

6. Ett rum tills smarta styling utomhus

503 Service Unavailable

Katarina Matsson, som är föräldraledig innehållsredaktör på ELLE, har en förmåga att kombinera färger och placera möbler på ett sätt som känns helt självklart, men inte är lätt att få till.

Efter en dränering vankas en del fix med trädgården, men med Katarinas styling är uteplatsen redan så här fin. Släpp trädgårdspressen och låt dig inspireras hos Ett rum till på Instagram.

7. En annan slags trädgård

503 Service Unavailable

Det här är, som kontots namn antyder, en lite annorlunda trädgård. Vacker och vild, med ett blåsigt läge nära havet i södra Bohuslän. Bakom det fina Instagramkontot står Emily Bratt, som även driver podden Trädgårdsindie.

Läs mer:

5 svenska kändisar med spännande renoveringar att följa på Instagram

9 tips: Sommarens snyggaste parasoller till balkongen och trädgården

Carina Berg om sommarhuset: Största rucklet i skärgården

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: