Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Inspirerat av halloween – 5 favoriter du får glädje av hela året

01 okt, 2018 
AvFemina
Orange är det nya svarta! Här är fem härliga inredningsdetaljer som passar perfekt till halloween men passar lika bra året runt.
Annons

Under Halloween är vi många som inreder med pumpor och fina orangea inredningsdetaljer. Och visst är orange en underbar färg för att lysa upp hemma?

Orange beskrivs ibland som skrattets och firandets färg och ofta räcker det med en liten pryl hemma för att ett helt rum ska kännas piggare och mer inbjudande.

Mässing – trendig inredning

Och det är knappast en slump att mässing har blivit en så populär metall att inreda med hemma. Redan på Formexmässan i januari 2018 sågs den gyllene tonen ta massor med plats i de kommande kollektionerna och visst slog den igenom med råge.

Mässing kallades förr i tiden för fattimansguld och består vanligtvis av 65% koppar och 35% zink. De gyllene tonerna används ofta och med fördel till föremål som krukor och ljuslyktor där de varma metallerna hjälper till att stötta inredningsdetaljens vackra egenskaper.

Kan du inte få nog av underbara mässingsdetaljer? Här tipsar vi om fem favoriter i den populära färgem som tar din inredning till nästa nivå. Bäst av allt: Du kan köpa dem direkt från vår shop till ett bra pris!

Annons

5 inredningsdetaljer i mässing

Kruka i mässing

Vacker och tidlös kruka i mässingsfärgad metall med en knottrig yta. En modern detalj som livar upp hemmet och inredningen.

Annons

Mässingsarmband från Bud to rose

Armband från svenska märket Bud to rose. Det stela armbandet är gjort i mässing med en vacker grågrön sten, Labradorite, som också är armbandets lås. Stenen labradorit har en lugnande effekt och är 1 centimeter i storlek.

Annons

Knottrig kruka

Tidlös kruka i solid mässing från det svenska märket Miccis House. Denna glödande vackra kruka tillför värme i inredningen och är både en tidlös klassiker och en modern och dekorativ mässingdetalj för hemmet.

Annons

Stor mässingskrans från Cooee Design

”Wreath” från svenska Cooee design är en stilfull, gedigen ring gjord i solid mässing. Vacker att hänga i exempelvis ett fönster eller över en spis, men du kan också låta ringen bli en dekorativ krans genom att linda olika växter kring den inför årets olika säsonger. Band ingår ej.

Annons

Ljuslyktor i mässing

Vackra lyktor i ren mässing som skapar ett varmt och skimrande sken. Säljs i 2-pack och kan staplas i varandra tack vare sin cylinderform. Lyktorna passar bra för såväl blockljus som värmeljus. Ett hållbart tips är att kombinera ljuslyktorna med våra LED-blockljus i vax som ger ett mysigt flammande ljus.

 

Annons