Entreprenören Isabella Löwengrips exklusiva villa på Lidingö är nu till salu – med ett utgångspris på 11, 9 miljoner.

Isabella Löwengrip köpte villan för tre år sedan, tillsammans med dåvarande maken Odd Spångberg. När paret skildes åt bestämde sig Isabella för att köpa ut Odd från bostaden och bo kvar med barnen, Gillis och Sally. Isabellas bloggläsare har kunnat följa hennes påtande och pysslande med huset – hon har, bland annat, gjort omfattande renoveringar för att skapa sitt drömboende.

Men nu siktar Isabella mot nya mål. Hon ska flytta och säljer därför villan.

”Hörni, jag har förresten skrivit på papper för ett nytt hus. Jag lever som vanligt i vänsterfilen. Men jag älskar det. Jag vill bara att besiktningen går igenom först och att inget visar något heltokigt som skulle innebära att jag avbryter köpet. Det är ett drömhus”, berättade hon i sin blogg förra veckan.

Isabellas nuvarande bostad, som ligger i området Gångsätra på Lidingö, lades ut till försäljning i förra veckan.

”Villa i toppskick med genomgående smakfulla material. Lugnt och barnvänligt område på hörntomt med lummig trädgård. Boarea 195 kvm och biarea 17 kvm. Mycket bra planlösning med två stora sällskapsytor. Två plan med 4-5 sovrum, två badrum samt separat gästtoalett”, står det att läsa i annonsen på Hemnet.

Isabella skriver i sin blogg att huset är det näst mest visade någonsin på Hemnet, i skrivande stund har 214 000 personer sett annonsen.

Sugen på att kika in hos Isabella? Klicka här så kommer du till hennes bostadsannons.

Läs också:

Så mycket kostar Isabella Löwengrips lyxliv

Isabella Löwengrip: När ska ”duktiga” kvinnor få skörda frukten av sitt slit?

Isabellas ärliga ord om skilsmässan

Foto Löwengrip Care & Color
Artikeln publicerades först på ELLE.