Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Jessica Almenäs säljer sin lägenhet – se bilderna här!

04 jan, 2018 
AvMalin Karlberg
Jessica Almenäs trerummare på Kungsholmen i Stockholm ligger ute på Hemnet. "Nu är det dags för någon annan att bli lycklig där", skriver hon i sin blogg.
Annons

Programledaren Jessica Almenäs har flyttat till ett hus i Bromma med sin kärlek Patrik Fahlgren och parets son Sam, samt Jessicas söner Dylan och Jack. Därför säljer medieprofilen nu sin lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Bostadsrätten på 82 kvm ligger ute till försäljning på Hemnet med ett utgångspris på 6 775 000 kr.

Trean är byggd 1935 och har två balkonger, varav den ena med utsikt mot kanalen i Stockholms city. Byggnaden har även en gemensam takterrass.

”Jag är så rackarns nostalgisk, det är både en blessing och en curse. Nostalgi kan ju vara världens härligaste känsla, eller bittersweet, eller bara ledsam. Just nu tänker jag mycket på allt härligt som har hänt när jag bott i lägenheten. Även om det bara blev två år så har det ju hänt en del – minst sagt”, skriver Jessica Almenäs i sin blogg.

Hon beskriver hur hon bland annat ätit långa middagar och druckit bubbel på balkongen, yogat på vardagsrumsgolvet och gått igenom en graviditet i lägenheten.

Annons

”Men nu är det dags för någon annan att bli lycklig där”, skriver hon.

Kika på bilderna från lägenheten här:

Foto: Björn Malmberg/Husfoto
Foto: Björn Malmberg/Husfoto
Foto: Björn Malmberg/Husfoto
Annons
Foto: Björn Malmberg/Husfoto
Foto: Björn Malmberg/Husfoto
Annons

 

Läs även:

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Foto: IBL/Svensk fastighetsförmedling

Annons