Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jotex släpper ny inredningskollektion med barnmöbler

12 aug, 2019 
AvNina Nyström
Jotex barnkollektion 2019
I höst storsatsar Jotex på inredning för barn. I nya kollektionen Jotex Mini hittar vi till exempel sängramar, soffor, sängkläder, stolar, mattor, lampor och prydnadssaker för barn – och det finns riktigt mycket fint att uppgradera barnrummet med. Kolla in några av våra favoriter här!
Annons

Aldrig förr har det funnits så mycket fina inredningsdetaljer att välja på till barnrummet. Och Jotex nya kollektion gör oss inte besvikna. För att höja modekänslan i kollektionen har man använt sig av ett kreativt team från modevärlden, och förebild för Jotex Mini är Pippi Långstrumps naturliga och självsäkra attityd.

”Vi såg att det fanns ett behov på marknaden för ”det nya barnrummet”. Vi vill utmana normen med att endast erbjuda tuffa uttryck för killar och vifta med prinsesspekpinnen till tjejer. Vi tycker att barn ska kunna ta plats som de coola, medvetna och självständiga individer de är. Här ger vi barnen ett utrymme där ingenting känns omöjligt”, säger Paulina Lundström, Marknad- och kommunikationschef på Jotex.

Förutom nysläppen ingår även några favoriter sedan tidigare i Jotex Minikollektion.

Inspireras av de fina bilderna och se några av höjdpunkterna från kollektionen här: 

Annons
flicka på barnsäng
barnrum inredning 2019
färgglatt barnrum

13 fina val i Jotex nya inredningskollektion för barn:

1. Mysig hussäng i trä

barnsäng med tak

Säng i husstil är både snygg och mysig för mini. Finns i två olika storlekar och är fin i såväl naturlig furu som målad i en färg ditt barn tycker om. Finns i både 70×160 cm och 90×200 cm. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

2. Trendig trästol med snörsits

Designad trästol för barn

Stolen Nattavaara med snörsits och mjukt formspråk blev en favorit i vuxenversionen, och gör ingen besviken i minivarianten heller. Gjord av robust alm med sits av papperssnöre. (Men ska gå att torka av). Finns att köpa här. (reklamlänk)

3. Sängkläder i dämpad färgskala och fina mönster

fina sängkläder för barn

Bäddset i ekologiskt bomull. Välj mellan dämpat rosa, grönt eller dovt blått. Finns för både spjälsäng och stor säng. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

4. Barnsäng i gammal stil

barnsäng i gammal järn-stil

Som en gammaldags järnsäng, men i lite mer lätthanterlig metall. Finns i rosa, grönt och blått. Storlek: 70×160 cm och 90×200 cm. Finns att köpa här. (reklamlänk)

5. Ekologiska sängkläder med gulligt djurmönster

Sängkläder för barn, med djur

Fint set med inspiration från naturen. Finns i rosa och blått och för både spjälsäng och stor säng. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

6. Rund barnsoffa i sammet

liten rundad sammetsoffa för barn

Den här runda soffan blev en storsäljare i vuxenvarianten och kommer säkert älskas även av de små. En perfekt sittplats i lagom höjd för att slå sig ner för en mysstund med en bok eller bra film. Finns i dimrosa och smaragdgrönt. Finns att köpa här. (reklamlänk)

7. Cool sammetssoffa med runda former

soffa i sammet med runda former för barn

Bulliga former syns överallt i år. Inga vassa kanter att springa in i – passar perfekt i barnrummet! Finns i plommonlila, dimrosa och mörkgrönt. Bredd: 132 cm. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

8. Caféstol för barn

barnstol med flätad sist

Gullig caféstol med flätad rottingsits. Perfekt för fika med nallarna eller som avlastning vid sängen. Finns att köpa här. (reklamlänk)

9. Babyfilt med tigrar

babyfilt med tigrar

Bädda för liten med både mys och attityd. Filt i ekologisk bomull, storlek 80×100 cm. Finns att köpa här. (reklamlänk)

10. Sammetspuffar i cirkusstil

sammetspuff i cirkusstil

Lekfulla puffar i festliga färgkombinationer. Finns i rosa/rött, gult/svart, rött/vitt och grönt/grönt. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

11. Rymdmatta med planeter

fin rymdmatta för barn

Den ultimata mattan för den lilla rymdälskaren! Vävd matta av polyester/återvunna petflaskor. Storlek: 230×160 cm. Finns att köpa här. (reklamlänk)

12. Regnbågsmatta

matta med regnbåge

Regnbågar är en favorit hos många barn. Matta i polyester, storlek 75×150 cm. Tips – passar både på golvet och på väggen! Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

13. Leopardmönstrade sängkläder för barn

sängkläder i turkos leopard för barn

Sängkläder med klös! Finns i rosa, grönt och blått och för både spjälsäng och stor säng. Finns att köpa här. (reklamlänk)

 

Läs mer:

 

Annons