Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Julen 2019 på Zara Home – se de inspirerande bilderna här

19 nov, 2019 
AvNanna von Knorring
Julen 2019 på Zara Home lockar med en stämningsfull högtid fylld av brasmys, fina ljuspunkter och vackra dekorationer. Även umgänget i köket sätts i fokus i den nya julkollektionen. Spana in de inspirerande bilderna och kom i stämning du med!
Annons

Nu är det inte långt kvar till vinterns stora högtid – den älskade julen. En tid då många varvar ner och tillbringar lediga dagar hemma eller hos nära och kära. Oavsett hur, eller var, man firar så vill många dekorera hemmet redan flera veckor i förväg för att komma i rätt stämning. På Zara Home är det något man tagit fasta på i 2019 års julkollektion som går under namnet Christmas at home.

Vardagsrum med öppen spis och juldekorationer hos Zara Home
Juldukat bord hos Zara Home 2019
Flanellrutiga lakan till jul hos Zara Home
Annons
Vackert dekorerad julgran hos Zara Home 2019

Så ser julen 2019 ut på Zara Home

I centrum står nyheter som gör inredningen hemma snäppet mer mysig och gärna lite rustik. Naturmaterial som linne och trä ger en elegant, ombonad känsla och är enkla att kombinera med det man redan har. Zara Home blandar upp de tidlösa detaljerna med rutig, varm ylle och vintageinspirerade detaljer för en rustik touch i både inredning och dukning.

Annons

Två av de starkast lysande stjärnorna i de inspirerande kampanjbilderna är de värmande textilierna och de yviga kransarna som skapats med både blommor, bär och kvistar. Inspireras och låt kreativiteten flöda i december – skapa en egen krans eller dekoration som får sätta stilen i rummet!

Rofyllt sovrum till jul – på Zara Home
Dekorera med grönt och kransar till jul
Stämningsfull inredning till jul hos Zara Home 2019
Juldukning hos Zara Home
Annons

Kök och belysning i fokus i jul på Zara Home

Ett av rummen som står i fokus hos Zara Home i jul är köket. Här samlas vi nämligen inte bara för matlagning och julbak, utan även för att umgås i juletider. I den nya julkollektionen finns både attiraljer och accessoarer till köket och juldukningen samt former för julens godsaker.

Former för julbaket från Zara Home
Textilier till jul med julgranstryck
Annons
Nyheter till köket från Zara Home
Jultextilier från Zara Home julen 2019
Vintageinspirerad dukning hos Zara Home
Annons

För den som älskar att dekorera med ljuspunkter finns också mycket att välja på. Eller vad sägs om julgranskulor med stämningsfullt ljus i, ljusstakar, lekfullt formade levande ljus och dekorativa stjärn- och granformade lampor som ger ett varmt och mysigt sken?

Familjens minstingar är inte heller bortglömda. Julkollektionen på Zara Home erbjuder flertalet tidlösa textilier med juliga broderier och tryck till barnrummet.

Julgranskula med belysning i
Månformad lampa från Zara Home
Annons
Julpynt till barnrummet från Zara Home
Jul i barnrummet på Zara Home

Foto: Zara Home

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons