Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Kika på H&M homes möbelnyheter våren 2019

07 feb, 2019 
AvAnna Asplund
H&M Home har släppt en ny kollektion med möbler och inredningsdetaljer i bland annat rotting, ek, mässing och pulverlackat stål. Nytt för i år är att varumärket också säljer utemöbler.
Annons

Här är H&M Homes nya kollektion

Till sin andra möbelkollektion har H&M Home valt många material som åldras fint – och till stor del även skapat design som känns tidlös. Det är trendigt men inte slit- och slängigt.

Kruka, lampa och soffbord från H&M Homes möbelkollektion våren 2019

De runda formerna hänger med ett bra tag till. H&M Home tolkar trenden genom en maxad men mjuk minimalism: Charmiga soffbord i ek och vita lampor och krukor som för tankarna till mjukglass och maränger.

Annons
H&M Home lanserar utemöbler i sin vårkollektion 2019

Utemöbler i ek och pulverlackat stål. Enkla i formen och nätta nog att rymma flera vänner även på en liten balkong.

Speglar, bord och fåtölj från H&M Homes vårkollektion 2019

Glammiga detaljer råder det ingen brist på våren 2019. H&M Home mixar mässingspiedestaler och rundade speglar utan ramar med en annan het trend: 1980-talsklassikern svart glas.

Annons
Lampa, sidobord och spegel från H&M Homes vårkollektion 2019
Runda former, bambuspegel av mässing och en stilren lampa från H&M Home 2019
Inredning i rotting och mässing från H&M Homes nya möbelkollektion
Annons

Växttrenden växer vidare och med den behovet av piedestaler. H&M Home matchar mässing med krukor och vaser i offwhite. Och rotting förstås, med en retroblinkning.

Trä och rotting är en kombination som inte behöver någon närmare presentation. Och möbler som kan åldras fint är något vi kommer att få se allt mer av från kedjorna. Det är trendigt – och alldeles nödvändigt numera – att tänka längre än till nästa säsong.

Annons
Svart karmstol och sidobord i trä med svarta stålben från H&M Homes mäbelkollektion våren 2109

Ett stilrent sidobord som passar till det mesta. Även hemma hos den som har böcker i fler färger än svart, grått och vitt. Karmstolen har en klassisk form, men en uppdaterad detalj i form av den flätade sitsen.

Utemöblerna kommer först i mars, men delar av H&M Homes nya möbelkollektion finns redan nu att köpa i utvalda konceptbutiker och online på ANNONS hm.com/home

Läs mer:

Annons