I trailern till den hyllade Netflix-dokumentären Five foot Two om Lady Laga kommer hon ut ur sin New York-lägenhet och möter ett massivt pressuppbåd. Lägenheten, som ligger på exklusiva adressen 40 Central Park South, går nu att hyra för dig som har en riktigt stor budget.

Läs även Lady Gaga poserar med 5 av USA:s ex-presidenter – därför har bilden blivit viral

Med utsikt över den södra delen av Central Park är den 185 kvadratmeter stora lägenheten med fyra (!) terrasser ett riktigt lyxalternativ för dig som tänkt pröva lyckan i New York. Två sovrum, badrum och ett stort vardagsrum lyckas även inhysa två öppna spisar på lägenhetens 185 kvadratmeter.

Den största terrassen, som ligger en trappa upp i anslutning till ett av sovrummen, mäter hela 70 kvadratmeter. Här finns även det lyxigare badrummet med en bubbelpool och en walk-in-closet. Och just ja, du har tillgång till ett gym också.

Men som du kanske gissat vid det här laget så är den inte gratis. Vill du bo i den i en månad får du slanta ca 275 000 kronor – men det är klart, go big or go home är väl devisen för att lyckas i USA?

Här hittar du annonsen för lägenheten!

Läs även Lady Gaga sjunger helt otroligt bra i Carpool Karaoke

Artikeln publicerades först på Cafe.se.

 

Mest läst